Masovozeleninový talíř pro labužníky
400 g vepřové kýty sůl, pepř mletý 1 větší cibule 2 různě zbarvené papriky 2 rajčata olej 300 g vepřových jater 150 g žampionů
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
400 g vepřové kýty sůl, pepř mletý 1 větší cibule 2 různě zbarvené papriky 2 rajčata olej 300 g vepřových jater 150 g žampionů
1 kg vepřové kýty b.k. s kůží 1 – 2 lžíce olivového oleje 1 cibule 2 lžíce medu 1 palička česneku 250 g cherry rajčat 2 červené papriky 2 lžíce oleje grilovací koření sůl, pepř
750 g vepřové kýty 150 g cibule 100 g kyselých okurek 100 g čerstvé červené papriky (nebo sterilovaná kapie) 100 g kečupu 1-2 feferonky olej worcester sůl, mletý pepř
600 g mladého zelí 500 g vepřové kýty sůl, pepř škrobová moučka olej 1 lžička čerstvého zázvoru 2 cibulky 40 g rozinek 1 lžička zeleninového bujonu 5 kostek cukru citrónová šťáva sójová a chilli omáčka široké nudle
4 plátky vepřové kýty 2 tvarůžky sůl, pepř 2 vejce hladká mouka strouhanka olej na smažení
1 1/4 l hovězího nebo kuřecího vývaru 100 – 200 g libové vepřové kýty špetka zázvoru 1 lžička Solamylu 200 g bílé části pórku sůl špetka cukru glutamát sodný 1 lžíce bílého vína (nemusí však být)
750 g vepřové kýty 150 g másla 2 cibule 1/2 celeru petržel 3 mrkve plátek citrónové kůry několik celých pepřů a nového koření bobkový list tymián sklenka bílého vína 1/2 l kysané smetany trochu hladké mouky citrónová šťáva
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress