Rychlý bramborák
2 brambory sůl, majoránka česnek podle chuti 1 vejce 4 plátky salámu olej na smažení zeleninu na ozdobení
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
2 brambory sůl, majoránka česnek podle chuti 1 vejce 4 plátky salámu olej na smažení zeleninu na ozdobení
Houby (hříbky pravé, panské, křemenáče, lišky apod.) brambory cibule slanina kabanos ev. j. měkký salám sádlo sůl, kmín
1 listové těsto 150 g čerstvé papriky 200 g měkkého salámu 2 – 3 rajčata 1 cibule 200 g strouhaného sýra 1 kelímek zakysané smetany sůl, pepř, oregano
1 menší sklenice hrášku ve sladkokyselém nálevu (370 ml) 150 g měkkého salámu 1 sterilovaná okurka 100 g tvrdého sýra 1 majolka (100 g) menší cibule hořčice, ocet, cukr, pepř, sůl
Listové těsto sůl kari koření vegeta kečup salám nebo moravské uzené cibule tvrdý sýr vejce na potření, kmín na posypání
1 kg vepřového bůčku 4 vejce 250 g měkkého salámu sterilovanou červenou papriku pepř, sůl tlačenkové střevo
800 g brambor 4 lžíce sádla nebo oleje 2 cibule 1/2 masoxové kostky kmín, sůl 1/8 l smetany (nebo mléka) 2-3 lžíce hladké mouky 1 lžička sladké mleté papriky 300 g salámu (točený, párkový, špekáčky ap.)
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress