Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: rajský protlak

Kotlíkový hovězí guláš s noky

13. 8. 2010
| Žádné komentáře
| Guláše

700 g hovězího masa (kližka) 500 g cibule 1 rajský protlak 1 lžíce mleté papriky 1/2 lžičky pálivé papriky olej – podle potřeby 1 červená paprika 1 litr vývaru (může být i z masoxu) 2 lžíce mouky hladké Na noky: 2 vejce 500 g hrubé mouky 50 g másla 250 ml mléka 1 lžička prášku […]

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-paprika/" rel="tag">červená paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-klizka/" rel="tag">hovězí kližka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hruba-mouka/" rel="tag">hrubá mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a> Leave a comment

Zelné listy plněné mletým masem

5. 7. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní

Protože plněných listů vyrobíte poměrně hodně, můžete si část dát na mrazák. 1 hlávka zelí 1 kg mletého masa 1 sáček rýže 2 vajíčka smetana na vaření rajský protlak sterilované zelí sůl, pepř

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hlavkove-zeli/" rel="tag">hlávkové zelí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mlete-maso/" rel="tag">mleté maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ryze/" rel="tag">rýže</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sterilovane-zeli/" rel="tag">sterilované zelí</a> Leave a comment

Bůčkový guláš s křenem

13. 5. 2010
| Žádné komentáře
| Guláše

400 g vepřového bůčku 20 g rajčatového protlaku 10 g kečupu 60 g cibule sůl, mletý pepř 50 g tuku 40 g hladké mouky worcesterová omáčka 30 g nastrouhaného křenu

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kren/" rel="tag">křen</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprovy-bucek/" rel="tag">Vepřový bůček</a> Leave a comment

Hovězí plátky s divokým kořením na smetaně

25. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Hovězí maso

4 plátky hovězího masa 1 cibule sůl 2 lžičky koření na divočinu 1 rajský protlak (malý) 1 lžíce hladké mouky 1 velkou mrkev 1/4 celeru 2 dl smetany na vaření 1 lžička cukru olej

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/hovezi-maso/" rel="category tag">Hovězí maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/celer/" rel="tag">celer</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-maso/" rel="tag">Hovězí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mrkev/" rel="tag">mrkev</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana-na-vareni/" rel="tag">smetana na vaření</a> Leave a comment

Roštěnky na rajčatech

8. 12. 2009
| Žádné komentáře
| Hovězí maso

4 plátky z roštěnky sůl, pepř hladká mouka na obalení 2 cibule 3 – 4 lžíce oleje vývar na podliží 1 malý rajský protlak 1 bobkový list 3 kuličky celého pepře 3 kuličky nového koření 1/2 lžičky sušeného tymiánu 1 lžíce cukru 1 lžíce citrónové šťávy 250 g rajčat

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/hovezi-maso/" rel="category tag">Hovězí maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bobkovy-list/" rel="tag">bobkový list</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-rostenky/" rel="tag">hovězí roštěnky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcata/" rel="tag">rajčata</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a> Leave a comment

Beskydský jehněčí guláš

8. 12. 2009
| Žádné komentáře
| Guláše

600 g jehněčího (nebo mladého skopového) masa 2 lžíce oleje 50 g slaniny 2 cibule sůl, pepř 1 lžička sladké papriky 1 lžíce hladké mouky 100 g rajského protlaku 300 ml vývaru nebo vody 2 barevné papriky 2 naťové cibulky

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jehneci-maso/" rel="tag">jehněčí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sladka-paprika/" rel="tag">sladká paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slanina/" rel="tag">slanina</a> Leave a comment

Cuketová směs s uzeninou + foto

15. 9. 2009
| Žádné komentáře
| Zelenina

Je výborná nejen k těstovinám, pod maso, samostatně s pečivem, ale i na topinky a j. 1 malá cuketa 3 světlé papriky 2 velká rajčata 1 velká cibule 3 lžíce sádla sůl koření, které máte rádi (např. adžika, grilovací koření na zeleninu, vegeta, adamovo žebro ap.) 1 malý rajský protlak nebo kečup 1/2 lžičky maizény […]

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cuketa/" rel="tag">cuketa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/papriky/" rel="tag">papriky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcata/" rel="tag">rajčata</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/uzenina/" rel="tag">uzenina</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

1 2 3 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (19)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (56)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (8)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (2)
    • Víno (3)
  • Nezařazené (2)
  • Ostatní (146)
  • Ostatní jídla (391)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (16)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (92)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (249)
    • Bábovky, buchty (117)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (269)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (81)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (40)

RSS Príma receptář.cz

  • Jak si doma připravit chutný, přitom cenově i kaloricky přijatelný oběd? 24. 12. 2022
    Vykouzlit si chutný, přitom cenově příznivý oběd, který bude zároveň splňovat základy zdravého stravování, je možné i během ekonomické krize. Stačí dodržovat pár jednoduchých pravidel, jako je třeba využívání nabídek […] Příspěvek Jak si doma připravit chutný, přitom cenově i kaloricky přijatelný oběd? pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Originální kapří recepty aneb štědrovečerní večeře jinak! 23. 12. 2022
    Kapr. Ryba bez které by Vánoce nebyly ty pravé Vánoce. Pokud nepatříte mezi milovníky ryb a o Štědrém dni si raději dáte kus pořádného vepřového řízku, tak vás tento článek […] Příspěvek Originální kapří recepty aneb štědrovečerní večeře jinak! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Příběh Regionální potraviny 22. 12. 2022
    Příběh rodiny Vostoupalových započal v roce 2008 čistě jako koníček. O dva roky později se ze zábavy stalo podnikání, které v letech 2019 a 2022 přineslo prestižní ocenění Regionální potravina Jihočeského kraje […] Příspěvek Příběh Regionální potraviny pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr droždí hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress