Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: rajský protlak

Kotlíkový hovězí guláš s noky

13. 8. 2010
| Žádné komentáře
| Guláše

700 g hovězího masa (kližka) 500 g cibule 1 rajský protlak 1 lžíce mleté papriky 1/2 lžičky pálivé papriky olej – podle potřeby 1 červená paprika 1 litr vývaru (může být i z masoxu) 2 lžíce mouky hladké Na noky: 2 vejce 500 g hrubé mouky 50 g másla 250 ml mléka 1 lžička prášku […]

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-paprika/" rel="tag">červená paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-klizka/" rel="tag">hovězí kližka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hruba-mouka/" rel="tag">hrubá mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a> Leave a comment

Zelné listy plněné mletým masem

5. 7. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní

Protože plněných listů vyrobíte poměrně hodně, můžete si část dát na mrazák. 1 hlávka zelí 1 kg mletého masa 1 sáček rýže 2 vajíčka smetana na vaření rajský protlak sterilované zelí sůl, pepř

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hlavkove-zeli/" rel="tag">hlávkové zelí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mlete-maso/" rel="tag">mleté maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ryze/" rel="tag">rýže</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sterilovane-zeli/" rel="tag">sterilované zelí</a> Leave a comment

Bůčkový guláš s křenem

13. 5. 2010
| Žádné komentáře
| Guláše

400 g vepřového bůčku 20 g rajčatového protlaku 10 g kečupu 60 g cibule sůl, mletý pepř 50 g tuku 40 g hladké mouky worcesterová omáčka 30 g nastrouhaného křenu

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kren/" rel="tag">křen</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprovy-bucek/" rel="tag">Vepřový bůček</a> Leave a comment

Hovězí plátky s divokým kořením na smetaně

25. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Hovězí maso

4 plátky hovězího masa 1 cibule sůl 2 lžičky koření na divočinu 1 rajský protlak (malý) 1 lžíce hladké mouky 1 velkou mrkev 1/4 celeru 2 dl smetany na vaření 1 lžička cukru olej

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/hovezi-maso/" rel="category tag">Hovězí maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/celer/" rel="tag">celer</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-maso/" rel="tag">Hovězí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mrkev/" rel="tag">mrkev</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana-na-vareni/" rel="tag">smetana na vaření</a> Leave a comment

Roštěnky na rajčatech

8. 12. 2009
| Žádné komentáře
| Hovězí maso

4 plátky z roštěnky sůl, pepř hladká mouka na obalení 2 cibule 3 – 4 lžíce oleje vývar na podliží 1 malý rajský protlak 1 bobkový list 3 kuličky celého pepře 3 kuličky nového koření 1/2 lžičky sušeného tymiánu 1 lžíce cukru 1 lžíce citrónové šťávy 250 g rajčat

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/hovezi-maso/" rel="category tag">Hovězí maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bobkovy-list/" rel="tag">bobkový list</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-rostenky/" rel="tag">hovězí roštěnky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcata/" rel="tag">rajčata</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a> Leave a comment

Beskydský jehněčí guláš

8. 12. 2009
| Žádné komentáře
| Guláše

600 g jehněčího (nebo mladého skopového) masa 2 lžíce oleje 50 g slaniny 2 cibule sůl, pepř 1 lžička sladké papriky 1 lžíce hladké mouky 100 g rajského protlaku 300 ml vývaru nebo vody 2 barevné papriky 2 naťové cibulky

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jehneci-maso/" rel="tag">jehněčí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sladka-paprika/" rel="tag">sladká paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slanina/" rel="tag">slanina</a> Leave a comment

Cuketová směs s uzeninou + foto

15. 9. 2009
| Žádné komentáře
| Zelenina

Je výborná nejen k těstovinám, pod maso, samostatně s pečivem, ale i na topinky a j. 1 malá cuketa 3 světlé papriky 2 velká rajčata 1 velká cibule 3 lžíce sádla sůl koření, které máte rádi (např. adžika, grilovací koření na zeleninu, vegeta, adamovo žebro ap.) 1 malý rajský protlak nebo kečup 1/2 lžičky maizény […]

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cuketa/" rel="tag">cuketa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/papriky/" rel="tag">papriky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcata/" rel="tag">rajčata</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/uzenina/" rel="tag">uzenina</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

1 2 3 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Černí brouci v mouce a rýži? Ukážeme vám, jak zatočit s těmito vetřelci! 8. 6. 2025
    Otevřete balení mouky nebo rýže a najednou vidíte drobné černé broučky? Nepanikařte – nejste jediní, komu se to stalo! Tito malí vetřelci se mohou objevit i v pečlivě uskladněných potravinách. […] Příspěvek Černí brouci v mouce a rýži? Ukážeme vám, jak zatočit s těmito vetřelci! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady 14. 5. 2025
    Pýchavky jsou jednou z těch hub, které často přehlížíme, a přitom se jedná o lahodnou surovinu s jemnou chutí a skvělou konzistencí. Pokud vám na zahradě nebo na trávníku rostou […] Příspěvek Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu 30. 4. 2025
    Filipojakubská noc, neboli pálení čarodějnic, je skvělou příležitostí k oslavě s rodinou a přáteli. A co by to bylo za oslavu bez pořádné hostiny? Připravte si magické koktejly, ohnivá jídla […] Příspěvek Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress