Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: podmáslí

Jemné bramborové placky se škvarkovou pomazánkou

23. 1. 2011
| Žádné komentáře
| Ostatní

500 g ve slupce uvařených brambor 500 ml podmáslí nebo acidofilního mléka 150 g polohrubé mouky sůl 1 vejce tuk na opekání (olej, sádlo) škvarková pomazánka

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/podmasli/" rel="tag">podmáslí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/polohruba-mouka/" rel="tag">polohrubá mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a> Leave a comment

Kuřecí řízky „smažené“ v troubě

12. 10. 2009
| Žádné komentáře
| Drůbež

Rádi byste si dali smažený řízek, ale nemůžete jej Zkuste si podle tohoto receptu připravit chutný, šťavnatý a přitom dietně připravený kuřecí řízek. 4 velké (nebo 8 malých) kuřecích řízků 1 hrnek podmáslí (nebo kefíru, jogurtu, biokysu) 4 stroužky česneku 2 lžičky chilli omáčky sůl, pepř mletý strouhanka olej na potření

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/chilli-omacka/" rel="tag">chilli omáčka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-rizky/" rel="tag">Kuřecí řízky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/podmasli/" rel="tag">podmáslí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/strouhanka/" rel="tag">strouhanka</a> Leave a comment

Rychlá pizza

20. 3. 2008
| Žádné komentáře
| Pizzy

250 g polohrubé mouky 0,5 l podmáslí 2 vejce 1 prášek do pečiva 200 g strouhaného sýra 200 g nakrájené šunky olivy

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/pizzy/" rel="category tag">Pizzy</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pizza/" rel="tag">pizza</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/podmasli/" rel="tag">podmáslí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sunka/" rel="tag">šunka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/syr/" rel="tag">sýr</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou 28. 9. 2025
    Polévka je základ české kuchyně. Zahřeje, zasytí a často dokáže být samostatným jídlem. Ale přiznejme si, co by to bylo za polévku bez knedlíčků? Tyhle malé kuličky dokážou obyčejnou hovězí […] Příspěvek Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem 26. 9. 2025
    Každý, kdo má na zahradě alespoň jeden jabloňový strom, ví, že podzim přináší nejen radost, ale i otázku: co s tolika jablky? Jejich sklizeň je někdy tak bohatá, že už […] Příspěvek Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? 3. 9. 2025
    Houby máme v Česku skoro za národní sport. Sbíráme je, sušíme, nakládáme, smažíme, plníme jimi knedlíky a říkáme o nich vtipy. Jenže i když si myslíme, že jsme zkušení houbaři, […] Příspěvek Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress