Fazole na paprice
250 g bílých fazolí 40 g sádla kousek cibule 20 g hladké mouky šálek smetany nebo mléka mletá paprika vývar z masoxu sůl
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
250 g bílých fazolí 40 g sádla kousek cibule 20 g hladké mouky šálek smetany nebo mléka mletá paprika vývar z masoxu sůl
1,5 kg brambor 2 středně velké cibule 2 lžíce tuku 1 lžička mleté papriky kmín, sůl, mletý pepř houby (čerstvé nebo sušené, předem namočené) 2 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky 3 stroužky česneku
Jakékoliv maso (vepřové plátky nebo kuřecí či krůtí aj.) 3 cibule mletá sladká paprika olej sůl čistý jogurt 300 g strouhaného sýra
5 lžic oleje 1 menší cibule 3 – 4 lžičky mleté papriky 200 g mletého masa ( mix vepřové s hovězím) sůl, pepř, kmín 3 velké stroužky česneku majoránka 3 větší brambory 60 g hladké mouky polévkové koření kostka Masoxu.
1kg vepřového plecka 3 větší cibule 5 stroužků česneku 2 lžičky gulášového koření (nebo kari) 3 lžičky sladké mleté papriky 3 lžíce solamylu sůl, pepř 2 masoxy feferonka 0,75 až 1 litr vody
750 g zadního hovězího masa 60 g sádla 300 g cibule 20 g sladké mleté papriky sůl 50 g rajčatového protlaku 15 g feferonek kmín, pepř 60 g hladké mouky 40 g česneku majoránka 250 g klobásy (ev. párků) masový vývar (podle potřeby) rajčata (asi 200 g) cibulka, pórek a petrželka na ozdobení
1 kg dýně 1 větší cibule 1/2 l mléka (smetany) sladká mletá paprika sůl hladká mouka máslo
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress