Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: marináda

Kachna na grilu

17. 7. 2008
| Žádné komentáře
| Na ohni a grilu...

1 mladá kachna (asi 1,8 kg) 1 jablko 4 jarní cibulky 2 lžíce pomerančové šťávy 2 lžíce sherry 1 lžíce medu 2 lžíce sójové omáčky sůl, pepř kajenský pepř

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/na-ohni-a-grilu/" rel="category tag">Na ohni a grilu...</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibulky/" rel="tag">cibulky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablko/" rel="tag">jablko</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kachna/" rel="tag">kachna</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/marinada/" rel="tag">marináda</a> Leave a comment

Grilovaná vepřová žebírka

27. 5. 2008
| Žádné komentáře
| Na ohni a grilu...

1 kg vepřových žebírek 100 ml kečupu 70 ml oleje 4 lžíce medu 4 lžíce sójové omáčky 1 lžička vinného octa 1 lžička drceného pepře 1 lžička drceného koriandru 1 cibule 3 stroužky česneku chilli koření

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/na-ohni-a-grilu/" rel="category tag">Na ohni a grilu...</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/marinada/" rel="tag">marináda</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprova-zebirka/" rel="tag">vepřová žebírka</a> Leave a comment

Grilovací marináda

24. 5. 2008
| Žádné komentáře
| Na ohni a grilu...

8 lžic vinného octa 125 ml oleje 8 lžic medu 2 jemně nasekané cibule 4 prolisované stroužky česneku 4 lžičky mleté papriky 4 lžičky dobromysli sůl tabasco

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/na-ohni-a-grilu/" rel="category tag">Na ohni a grilu...</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/koreni/" rel="tag">koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/marinada/" rel="tag">marináda</a> Leave a comment

Marinované pivní řízky

14. 4. 2008
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

5 vepřových řízků sůl 2 rajčata 1 hlávkový salát 1 lžíce olivového oleje Na marinádu: 3 stroužky česneku 1 lžíce tlučeného koriandru 3 lžíce sójové omáčky 1 lžička mletého černého pepře 1 lžička worcestru 1 lžíce oleje 2 dl černého piva

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/koreni/" rel="tag">koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/marinada/" rel="tag">marináda</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pivo/" rel="tag">pivo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprova-kyta/" rel="tag">vepřová kýta</a> Leave a comment

Slovenský zeleninový salát

26. 3. 2008
| Žádné komentáře
| Saláty

300 g hlávkového zelí 200 g zelených paprik 200 g cibule ocet Na marinádu: 1/8 l octa 1/16 l hovězího vývaru 2 lžíce oleje trochu cukru a soli 20 g nastrouhaného křenu 10 g jemně nakrájeného kopru

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/salaty/" rel="category tag">Saláty</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hlavkove-zeli/" rel="tag">hlávkové zelí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/marinada/" rel="tag">marináda</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelene-papriky/" rel="tag">zelené papriky</a> Leave a comment

Ohnivá vepřová žebírka

23. 2. 2008
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

2 kg vepřových žebírek Na marinádu: 3 lžíce medu 3 lžíce oleje 1 lžíce sójové omáčky 1 lžička kari koření 1 lžička sladké papriky několik kapek tabasca 2 lžíce citrónové šťávy sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/marinada/" rel="tag">marináda</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprova-zebirka/" rel="tag">vepřová žebírka</a> Leave a comment

Kuřecí řízky v pikantním těstíčku

10. 12. 2007
| Žádné komentáře
| Drůbež

800 g kuřecích prsíček sůl, mletý černý pepř 2 lžíce solamylu 4 stroužky česneku 3 lžíce ostrého kečupu 1 lžíci worcestrové omáčky 1 lžičku majoránky 1 lžičku mleté pálivé papriky špetku čili koření 4 vejce olej na smažení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-rizky/" rel="tag">Kuřecí řízky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/marinada/" rel="tag">marináda</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/prsicka/" rel="tag">prsíčka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/testicko/" rel="tag">těstíčko</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

1 2 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (44)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Když víčko nezatáhne: Jak zachránit zavařeninu, než se zkazí 14. 8. 2025
    Zavařování patří mezi (nejen moje) oblíbené letní i podzimní rituály. Není nad pocit, když v zimě sáhnete do spíže a otevřete sklenici voňavých meruněk, domácí marmelády nebo křupavých okurek. Jenže […] Příspěvek Když víčko nezatáhne: Jak zachránit zavařeninu, než se zkazí pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Letní houbové recepty: Domácí paštika z lišek, carpaccio z hříbků či houbové máslo 6. 8. 2025
    Když se v lese objeví první houby, neodolám. Košík, nůž, síťka a vyrážím – tohle je pro mě opravdová letní radost. A přiznám se, že se stejně těším i na […] Příspěvek Letní houbové recepty: Domácí paštika z lišek, carpaccio z hříbků či houbové máslo pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Jak chutná léto? Jako sušená rajčata naložená v oleji! 27. 7. 2025
    Jestli pro mě existuje chuť léta, která se dá zavřít do skleničky a vytáhnout třeba v lednu, když se venku chumelí, pak jsou to sušená rajčata naložená v oleji. Sladká, […] Příspěvek Jak chutná léto? Jako sušená rajčata naložená v oleji! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress