Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: maliny

Které ovoce a jaká zelenina vám pomůže zvýšit příjem vlákniny?

25. 12. 2023
| Žádné komentáře
| Ostatní, Tipy a triky

Vláknina by měla být naprosto běžnou součástí našich jídelníčků. Ve většině případů nám ale ve velké míře chybí, a to rozhodně není správně. To, že ve vašem jídelníčku tato podstatná složka chybí můžete poměrně jednoduše poznat na svém zdravotním stavu. Pokud se pokoušíte zhubnout, a i když se opravdu snažíte, zkrátka se vám to nedaří, […]

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/33/" rel="category tag">Tipy a triky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brokolice/" rel="tag">Brokolice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maliny/" rel="tag">maliny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mrkev/" rel="tag">mrkev</a> Leave a comment

Kouzlo směsných marmelád

10. 8. 2021
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Skleničky obsahující instantní léto vám vydrží celou zimu. Do marmelád můžete dát v podstatě všechno ovoce, které máte rádi. Směsné marmelády jsou zdaleka nejlepší. Pokud ale smícháte jahody, rybíz a maliny, dostanete opravdovou delikatesu. Sladkou po jahodách, pikantní po rybízu a nevšední po malinách. Další výhoda domácí marmelády tkví ve složení. Tím nemyslíme vybrané ovoce, ale […]

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cerveny-rybiz/" rel="tag">červený rybíz</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jahody/" rel="tag">jahody</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maliny/" rel="tag">maliny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pektin/" rel="tag">pektin</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rybizova-marmelada/" rel="tag">Rybízová marmeláda</a> Leave a comment

Malinová marmeláda

31. 7. 2010
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Domácí voňavá dobrota je nejlepší! 1 kg malinového protlaku 600 g cukru prášek do marmelád 3 g kyseliny citrónové

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kyselina-citronova/" rel="tag">kyselina citrónová</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maliny/" rel="tag">maliny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/prasek-do-marmelad/" rel="tag">prášek do marmelád</a> Leave a comment

Pikantní ovocný džem

27. 7. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

500 g malin 500 g rybízu 2 jablka 600 g krupicového cukru

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maliny/" rel="tag">maliny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rybiz/" rel="tag">rybíz</a> Leave a comment

Malinová šťáva

13. 7. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

1 kg zralých malin 1 kg cukr písek kyselina citronová (nemusí být)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kyselina-citronova/" rel="tag">kyselina citrónová</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maliny/" rel="tag">maliny</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou 28. 9. 2025
    Polévka je základ české kuchyně. Zahřeje, zasytí a často dokáže být samostatným jídlem. Ale přiznejme si, co by to bylo za polévku bez knedlíčků? Tyhle malé kuličky dokážou obyčejnou hovězí […] Příspěvek Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem 26. 9. 2025
    Každý, kdo má na zahradě alespoň jeden jabloňový strom, ví, že podzim přináší nejen radost, ale i otázku: co s tolika jablky? Jejich sklizeň je někdy tak bohatá, že už […] Příspěvek Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? 3. 9. 2025
    Houby máme v Česku skoro za národní sport. Sbíráme je, sušíme, nakládáme, smažíme, plníme jimi knedlíky a říkáme o nich vtipy. Jenže i když si myslíme, že jsme zkušení houbaři, […] Příspěvek Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress