Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: kyselé jablko

Citrónové kuře

6. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Drůbež

Výborné a jednoduše připravené dietní kuřátko. 1 menší kuře (asi 1 kg) 1 lžíce oleje 1 citrón 1 lžíce světlé sójové omáčky sůl 1 malé kyselé jablko svazek zelené petrželky

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kure/" rel="tag">kuře</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysele-jablko/" rel="tag">kyselé jablko</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelena-petrzelka/" rel="tag">zelená petrželka</a> Leave a comment

Sváteční plněné vepřové řízky

20. 12. 2009
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

8 menších vepřových řízků nebo plátků kotlety 1 větší kyselejší jablko citronová šťáva 1 lžička skořice 2 lžíce mletých vlašských ořechů 8 plátků pravé anglické slaniny 4 lžíce oleje 1 lžička grilovacího koření 1 lžíce medu sůl, pepř

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/anglicka-slanina/" rel="tag">anglická slanina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/grilovaci-koreni/" rel="tag">grilovací koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysele-jablko/" rel="tag">kyselé jablko</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/med/" rel="tag">med</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vlasske-orechy/" rel="tag">vlašské ořechy</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (19)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (56)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (8)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (2)
    • Víno (3)
  • Nezařazené (2)
  • Ostatní (146)
  • Ostatní jídla (391)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (16)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (92)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (249)
    • Bábovky, buchty (117)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (269)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (81)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (40)

RSS Príma receptář.cz

  • Jak si doma připravit chutný, přitom cenově i kaloricky přijatelný oběd? 24. 12. 2022
    Vykouzlit si chutný, přitom cenově příznivý oběd, který bude zároveň splňovat základy zdravého stravování, je možné i během ekonomické krize. Stačí dodržovat pár jednoduchých pravidel, jako je třeba využívání nabídek […] Příspěvek Jak si doma připravit chutný, přitom cenově i kaloricky přijatelný oběd? pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Originální kapří recepty aneb štědrovečerní večeře jinak! 23. 12. 2022
    Kapr. Ryba bez které by Vánoce nebyly ty pravé Vánoce. Pokud nepatříte mezi milovníky ryb a o Štědrém dni si raději dáte kus pořádného vepřového řízku, tak vás tento článek […] Příspěvek Originální kapří recepty aneb štědrovečerní večeře jinak! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Příběh Regionální potraviny 22. 12. 2022
    Příběh rodiny Vostoupalových započal v roce 2008 čistě jako koníček. O dva roky později se ze zábavy stalo podnikání, které v letech 2019 a 2022 přineslo prestižní ocenění Regionální potravina Jihočeského kraje […] Příspěvek Příběh Regionální potraviny pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr droždí hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress