Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: kysaná smetana

Tokajský guláš

21. 3. 2008
| Žádné komentáře
| Guláše

500 g vepřového ramínka 1 rajče 1 paprika 300 g kysaného zelí mletá paprika, sůl 1 dl kysané smetany 20 g másla

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysana-smetana/" rel="tag">kysaná smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysane-zeli/" rel="tag">kysané zelí</a> Leave a comment

Francouzský koláč

7. 3. 2008
| Žádné komentáře
| Slané pečivo, tyčinky...

1 listové těsto 400 g šunka (šunkový salám apod.) 250 ml kysaná smetana sůl, mletý pepř 250 g tvrdý sýr strouhaný 1 paprika 1 cibule 3 vejce olej

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/slane-pecivo/" rel="category tag">Slané pečivo, tyčinky...</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysana-smetana/" rel="tag">kysaná smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/listove-testo/" rel="tag">listové těsto</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/paprika/" rel="tag">paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sunka/" rel="tag">šunka</a> Leave a comment

Husarská vepřová pečeně

2. 3. 2008
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

600 g vepřového plecka 80 g anglické slaniny sůl 100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) 1 cibule 1 lžíce mleté sladké papriky 1/2 lžičky pálivé papriky 1 lžíce hladké mouky 300 ml kysané smetany

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/korenova-zelenina/" rel="tag">kořenová zelenina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysana-smetana/" rel="tag">kysaná smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprova-plec/" rel="tag">vepřová plec</a> Leave a comment

Polévka celeračka

23. 2. 2008
| Žádné komentáře
| Zeleninové

1 větší celer 2 lžíce hladké mouky 2 lžíce tuku masox (kousek kostky) sůl petrželová a celerová nať (i sušená) kysaná smetana (malá) žloutek kostičky osmažené housky

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/zeleninove/" rel="category tag">Zeleninové</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/celer/" rel="tag">celer</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysana-smetana/" rel="tag">kysaná smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zloutek/" rel="tag">žloutek</a> Leave a comment

Květákový paprikáš

4. 2. 2008
| Žádné komentáře
| Zelenina

1 velký květák 1 malá cibule nasekaná nadrobno 1 červená nebo zelená paprika nakrájená na kostičky 3 lžíce oleje 2 lžíce sladké červené papriky 220 ml vody 280 g žampiónů nakrájených na plátky 240 ml kysané smetany pepř, sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kvetak/" rel="tag">květák</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysana-smetana/" rel="tag">kysaná smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/paprika/" rel="tag">paprika</a> Leave a comment

Vinařský hovězí guláš

10. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Guláše

3 cibule 50 g slaniny 600 g předního hovězího masa 2 – 3 lžičky hladké mouky 6 dl vývaru bobkový list, tymián, nové koření, celý pepř, sůl 1 dl bílého přírodního vína 2 dl kysané smetany

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-predni-maso/" rel="tag">hovězí přední maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysana-smetana/" rel="tag">kysaná smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vino/" rel="tag">víno</a> Leave a comment

Čočka nakyselo

31. 12. 2007
| Žádné komentáře
| Lušteniny

300 g čočky bobkový list sůl, mletý pepř 200 ml kysané smetany 1 lžíce hladké mouky 4 vejce případ. trochu citron. šťávy

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/lusteniny/" rel="category tag">Lušteniny</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cocka/" rel="tag">Čočka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysana-smetana/" rel="tag">kysaná smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 2 3 4 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou 28. 9. 2025
    Polévka je základ české kuchyně. Zahřeje, zasytí a často dokáže být samostatným jídlem. Ale přiznejme si, co by to bylo za polévku bez knedlíčků? Tyhle malé kuličky dokážou obyčejnou hovězí […] Příspěvek Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem 26. 9. 2025
    Každý, kdo má na zahradě alespoň jeden jabloňový strom, ví, že podzim přináší nejen radost, ale i otázku: co s tolika jablky? Jejich sklizeň je někdy tak bohatá, že už […] Příspěvek Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? 3. 9. 2025
    Houby máme v Česku skoro za národní sport. Sbíráme je, sušíme, nakládáme, smažíme, plníme jimi knedlíky a říkáme o nich vtipy. Jenže i když si myslíme, že jsme zkušení houbaři, […] Příspěvek Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress