Krůtí kostky se zelím
500 g krůtích prsou 1 malá hlávka bílého zelí 1 malá hlávka červeného zelí 2 cibule 2 snítky kopru sůl, pepř 3 lžíce oleje 200 ml zakysané smetany
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g krůtích prsou 1 malá hlávka bílého zelí 1 malá hlávka červeného zelí 2 cibule 2 snítky kopru sůl, pepř 3 lžíce oleje 200 ml zakysané smetany
200 g zakysané smetany 2 lžičky dijonské hořčice 1 větší salátová okurka 2 malé sterilované okurky 1 větší stroužek česneku 1 lžíce jemně nasekaného kopru 2 vejce uvařená natvrdo sůl, mletý pepř citronová šťáva
brambory máslo nebo máslová rama mléko sůl
4 lžíce kremžské hořčice 2 lžíce medu 1 lžíce citrónové šťávy 2 lžíce sekaného kopru
4 kuřecí řízky sůl, pepř 1 lžíce másla 1 lžíce oleje 1 cibule 1 kostka zeleninového bujonu 200 ml 12% smetany 1 lžíce hladké mouky 2 lžíce čerstvého nastrouhaného křenu 2 lžíce kopru
1 lžíce bílého vinného octa sůl, mletý pepř 2 stroužky česneku 1 lžíce směsi koření tzatziki 1 lžíce olivového oleje 250 g hustého bílého jogurtu 1 velká salátová okurka kopr
200 g soji 1 pórek (nebo cibule) 3 sterilované kapie 3 vařená vejce 1 majolka (nebo jogurt) 1 lžíce hořčice l lžíce sekaného kopru sůl petržel vorčestr
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress