Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: Jablečný ocet

Dýňové zelí

23. 10. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

5 kg dýně 1/4 l jablečného octa sůl Dýňové zelí je vhodné zejména pro nemocné s trávicími obtížemi (nenadýmá).

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/dyne/" rel="tag">dýně</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablecny-ocet/" rel="tag">Jablečný ocet</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a> Leave a comment

Originál recept na jablečný ocet

8. 7. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Jablečný ocet mnohostranně prospěšně působí na naše zdraví , je také prostředkem, který napomáhá štíhlé linii, a přestože se dá koupit v každém dobrém obchodě, mnozí z vás si jej raději vyrobí sami. Pro ně pak nabízíme tento originální recept: 2 kg jablek (včetně slupek) 2 lžíce krystalového cukru

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablecny-ocet/" rel="tag">Jablečný ocet</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (22)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (61)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (9)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (4)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (148)
  • Ostatní jídla (394)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (93)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (253)
    • Bábovky, buchty (119)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (57)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (273)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (82)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (45)

RSS Príma receptář.cz

  • Recept na hned měkké medové perníčky 10. 11. 2023
    Perníčky patří od nepaměti mezi jedno z nejoblíbenějších cukroví. Nejprve se tvary vykrojené z mastného kořeněného těsta věšely na stromeček, a pak dávaly dětem při štěpánské koledě. Během té doby […] Příspěvek Recept na hned měkké medové perníčky pochází z Príma receptář.cz
    Redakce
  • Podzimní večery lákají k horkým nápojům, které zahřejí! Zkuste poctivou horkou čokoládu či kořeněný punč 3. 11. 2023
    Podzim je obdobím, kdy se chladné večery stávají stále běžnějšími a co by mohlo být lepšího než zahřát se horkým nápojem? Zapomeňte na obyčejnou kávu a čaj (ačkoli i na […] Příspěvek Podzimní večery lákají k horkým nápojům, které zahřejí! Zkuste poctivou horkou čokoládu či kořeněný punč pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Proplachování rýže před vařením je důležité: Víte, proč byste to měli dělat? 24. 10. 2023
    Pokud jde o přípravu jídla, je zvykem, že si ovoce a zeleninu před vařením a konzumací umyjeme. Ale co taková rýže, základní surovina ve spíži? Ukázalo se, že propláchnutí zrn […] Příspěvek Proplachování rýže před vařením je důležité: Víte, proč byste to měli dělat? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kakao kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress