Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

23. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní polévky

3 frankfurtské párky 3 – 4 brambory 1 cibule 2 lžíce oleje mletá paprika 1 kostka masoxu 1 vrchovatá lžíce hladké mouky sůl, pepř česnek podle chuti špetka drcené majoránky

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/ostatni-polevky/" rel="category tag">Ostatní polévky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/frankfurtska-polevka/" rel="tag">Frankfurtská polévka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/masox/" rel="tag">masox</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mleta-paprika/" rel="tag">mletá paprika</a> Leave a comment

Frankfurtská polévka

20. 6. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní polévky

1 větší cibule 2 lžíce sádla 200 g točeného salámu nebo párků 5 ks středních brambor 3 – 4 lžíce hladké mouky sladká a pálivá paprika sůl, pepř mléko

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/ostatni-polevky/" rel="category tag">Ostatní polévky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/frankfurtska-polevka/" rel="tag">Frankfurtská polévka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parky/" rel="tag">párky</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (20)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (58)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (8)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (2)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (3)
  • Ostatní (148)
  • Ostatní jídla (394)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (93)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (252)
    • Bábovky, buchty (119)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (271)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (82)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (43)

RSS Príma receptář.cz

  • Bramboráky, vynikající česká klasika: Už jste zkusili ty se sýrem či medem? 15. 9. 2023
    Bramboráky, ty skvělé placičky z hrubě nastrouhaných brambor, jsou jedním ze symbolů české kuchyně. Jejich křupavá vnější vrstva a jemně pikantní chuť učinily z bramboráků oblíbenou pochoutku nejen mezi Čechy, […] Příspěvek Bramboráky, vynikající česká klasika: Už jste zkusili ty se sýrem či medem? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Vejce: Snadné způsoby, jak oddělit žloutky od bílků 12. 9. 2023
    Vejce je mnohem víc než jen součást našich snídání: Je také základní složkou mnoha receptů na dezerty a je vzácným příkladem síly v jednotě a rozdělení. Mnoho receptů vyžaduje celá […] Příspěvek Vejce: Snadné způsoby, jak oddělit žloutky od bílků pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Byla letošní houbová úroda štědrá a vy nyní nevíte, co s větším množstvím dělat? Zkuste ho nasušit, zavařit či zamrazit! 1. 9. 2023
    Každoroční houbová sezóna je významným okamžikem pro každého milovníka houbaření, který se těší z návratu do přírody a sběru svých oblíbených houbiček. Ať už jste začátečník nebo zkušený houbař, letošní […] Příspěvek Byla letošní houbová úroda štědrá a vy nyní nevíte, co s větším množstvím dělat? Zkuste ho nasušit, zavařit či zamrazit! pochází z Príma […]
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce Vepřové maso zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress