Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: citróny

100/4 – Citronová kuřecí směs s těstovinami

23. 5. 2010
| Žádné komentáře
| Drůbež

400 g těstovin 2 lžíce olivového oleje 1 cibuli 1 stroužek česneku 3 uvařená kuřecí prsa (větší) 2 citrony 8 lžic smetany na vaření 2 lžíce nasekané zelené petrželky sůl, pepř

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citrony/" rel="tag">citróny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-prsa/" rel="tag">kuřecí prsa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana-na-vareni/" rel="tag">smetana na vaření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/testoviny/" rel="tag">těstoviny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelena-petrzelka/" rel="tag">zelená petrželka</a> Leave a comment

Pangasius na citrónech

25. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Dary moře

Rychle a velmi dietní! 400 g filetů z pangasia 1 lžíce olivového oleje 2 citróny sůl petrželová nať na ozdobu

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/dary-more/" rel="category tag">Dary moře</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citrony/" rel="tag">citróny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/olivovy-olej/" rel="tag">olivový olej</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pangasius/" rel="tag">pangasius</a> Leave a comment

Vánoční punč II.

27. 11. 2009
| Žádné komentáře
| Alkoholické koktejly

2 citróny 20 kostek cukru 1 l čaje 1/4 l rumu

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/napoje/alko-koktejly/" rel="category tag">Alkoholické koktejly</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citrony/" rel="tag">citróny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rum/" rel="tag">rum</a> Leave a comment

Ledová tříšť z čerstvého ovoce

30. 6. 2009
| Žádné komentáře
| Nealkoholické koktejly

1 l vody 100 g jahod 100 g dobře vyzrálých meruněk 1 – 2 citróny 300 ml jablečného džusu 3 lžíce cukru

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/napoje/nealko-koktejly/" rel="category tag">Nealkoholické koktejly</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citrony/" rel="tag">citróny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablecny-dzus/" rel="tag">jablečný džus</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jahody/" rel="tag">jahody</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/led/" rel="tag">led</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/merunky/" rel="tag">meruňky</a> Leave a comment

Citrónové kuličky z vepřového masa

18. 4. 2009
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

500 g mletého libového vepřového masa 2 krajíce toustového chleba, nastrouhané 50 g strouhaného parmazánu jemně nastrouhaná kůra ze 2 citrónů 1 lžíce citronové šťávy 1 vejce hrst jemně sekané zelené petrželky nebo jarní cibulky trošku soli asi 4 lžíce olivového oleje na smažení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citrony/" rel="tag">citróny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mlete-veprove-maso/" rel="tag">mleté vepřové maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parmazan/" rel="tag">parmazán</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelena-petrzelka/" rel="tag">zelená petrželka</a> Leave a comment

Bezinková šťáva

10. 5. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

V květnu si můžete uvařit „lektvar“ plný zdraví – šťávu z květů černého bezu. 20 středně velkých květů černého bezu 1 litr vychladlé převařené vody 1 kg krystalového cukru 5 citrónů

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citrony/" rel="tag">citróny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/krystalovy-cukr/" rel="tag">krystalový cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kvety-cerneho-bezu/" rel="tag">květy černého bezu</a> Leave a comment

Pampeliškový med

10. 5. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Květen je měsícem, kdy trháme květy pampelišky (smetanky lékařské) a vyrábíme z nich lahodný med. Květy trhejte v čistém prostředí – rozhodně je nesbírejte u silnic nebo v jiném prašném prostředí. 400 květů pampelišek 2 l vody 2 citróny 2 kg krystalového cukru

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citrony/" rel="tag">citróny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Černí brouci v mouce a rýži? Ukážeme vám, jak zatočit s těmito vetřelci! 8. 6. 2025
    Otevřete balení mouky nebo rýže a najednou vidíte drobné černé broučky? Nepanikařte – nejste jediní, komu se to stalo! Tito malí vetřelci se mohou objevit i v pečlivě uskladněných potravinách. […] Příspěvek Černí brouci v mouce a rýži? Ukážeme vám, jak zatočit s těmito vetřelci! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady 14. 5. 2025
    Pýchavky jsou jednou z těch hub, které často přehlížíme, a přitom se jedná o lahodnou surovinu s jemnou chutí a skvělou konzistencí. Pokud vám na zahradě nebo na trávníku rostou […] Příspěvek Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu 30. 4. 2025
    Filipojakubská noc, neboli pálení čarodějnic, je skvělou příležitostí k oslavě s rodinou a přáteli. A co by to bylo za oslavu bez pořádné hostiny? Připravte si magické koktejly, ohnivá jídla […] Příspěvek Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress