Kapr na Budvaru
1500 g kapra sůl česnek hladká mouka sladká nebo pálivá paprika 11° pivo Budvar 250 g másla kmín 1 cibule
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1500 g kapra sůl česnek hladká mouka sladká nebo pálivá paprika 11° pivo Budvar 250 g másla kmín 1 cibule
600 g ryb sůl 1 cibule 2 mladé pórky 1 petržel kousek celeru 4 rajčata 1 bobkový list celý pepř lžíce másla zelená petrželková nať
600 g pangasia koření na ryby sůl, pepř 1 cibule 3 střední mrkve olej 1 lžíce másla
1/2 kg přední hovězí maso (nejlépe kližka) kousek slaniny 2 lžíce sádla 2 cibule mletá sladká paprika mletý pepř, sůl drcený kmín 1 lžíce rajčatového protlaku česnek majoránka 1 dl světlého piva 1 krajíček chleba na zahuštění
1,5 kg dužiny dýně 3 lžíce másla 6 středně velkých cibulí 1 hlavička česneku 1 lžíce mletého zázvodu 1 lžíce pálivé papriky 2 lžíce (ev. podle chuti) worcesterské omáčky několik (podle chuti) lžic sójové omáčky sůl 2 malé rajské protlaky
Maso ( hovězí nebo vepřové) cibule tolik, kolik váží maso tuk sladká mletá paprika špetka majoránka trochu sušených hub (pár plátků) sůl kousek másla
1 vepřová konzerva 1 – 2 lžíce hořčice 1 větší cibule sádlo 5 vajec 1 balíček droždí sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress