Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: červená řepa

Boršč moravského komtura

4. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní polévky

Boršč moravského komtura není ani tak polévka, spíše skvělý zeleninový „guláš“. 600 g hovězího masa 1 velká cibule 2 mrkve, 2 petržele, 1 střední celer asi 1 dl oleje sůl,mletý pepř, mletý kmín 6 kuliček celého pepře a 6 kuliček nového koření 3 + 2 bobkové listy mletý koriandr podle chuti 1 větší červená řepa […]

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/ostatni-polevky/" rel="category tag">Ostatní polévky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bobkovy-list/" rel="tag">bobkový list</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-repa/" rel="tag">červená řepa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-maso/" rel="tag">Hovězí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/korenova-zelenina/" rel="tag">kořenová zelenina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/koriandr/" rel="tag">koriandr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/masox/" rel="tag">masox</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a> Leave a comment

Pestrý zeleninový salát

21. 4. 2009
| Žádné komentáře
| Saláty

3 rajčata 1 červená řepa 1 menší okurka 1/4 bílého hlávkového zelí 2 mrkve a 1/2 menšího celeru 2 dl kysané smetany sůl, pepř citrónová šťáva olej na zakapání ředkvičky a hlávkový salát na ozdobení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/salaty/" rel="category tag">Saláty</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-repa/" rel="tag">červená řepa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citronova-stava/" rel="tag">citrónová šťáva</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mrkev/" rel="tag">mrkev</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcata/" rel="tag">rajčata</a> Leave a comment

Pangasius s červenou řepou, křenem a brambory

25. 3. 2009
| Žádné komentáře
| Ryby

400 g ryby pangasius (2 porce) 160 g červené řepy křen 200 g brambor sůl, pepř

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-repa/" rel="tag">červená řepa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kren/" rel="tag">křen</a> Leave a comment

Jablkový salát s červenou řepou, parmazánem a pažitkou

1. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Saláty

4 malé bulvy červené řepy 4 velká kyselejší jablka šťáva z 1 citronu svazek pažitky 60 g parmazánu několik listů hlávkového salátu hrst dýňových semínek sůl a mletý pepř 4 lžíce olivového oleje

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/salaty/" rel="category tag">Saláty</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-repa/" rel="tag">červená řepa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parmazan/" rel="tag">parmazán</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pazitka/" rel="tag">pažitka</a> Leave a comment

Salát z červené řepy

18. 10. 2008
| Žádné komentáře
| Saláty

4 menší červené řepy sůl 2 bobkové listy trochu kmínu a fenyklu 2 lžičky nastrouhaného křenu 1 lžička jablečného octa 1/2 menšího kelímku zakysané smetany (asi 50 ml)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/salaty/" rel="category tag">Saláty</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-repa/" rel="tag">červená řepa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kren/" rel="tag">křen</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zakysana-smetana/" rel="tag">zakysaná smetana</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (44)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Když víčko nezatáhne: Jak zachránit zavařeninu, než se zkazí 14. 8. 2025
    Zavařování patří mezi (nejen moje) oblíbené letní i podzimní rituály. Není nad pocit, když v zimě sáhnete do spíže a otevřete sklenici voňavých meruněk, domácí marmelády nebo křupavých okurek. Jenže […] Příspěvek Když víčko nezatáhne: Jak zachránit zavařeninu, než se zkazí pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Letní houbové recepty: Domácí paštika z lišek, carpaccio z hříbků či houbové máslo 6. 8. 2025
    Když se v lese objeví první houby, neodolám. Košík, nůž, síťka a vyrážím – tohle je pro mě opravdová letní radost. A přiznám se, že se stejně těším i na […] Příspěvek Letní houbové recepty: Domácí paštika z lišek, carpaccio z hříbků či houbové máslo pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Jak chutná léto? Jako sušená rajčata naložená v oleji! 27. 7. 2025
    Jestli pro mě existuje chuť léta, která se dá zavřít do skleničky a vytáhnout třeba v lednu, když se venku chumelí, pak jsou to sušená rajčata naložená v oleji. Sladká, […] Příspěvek Jak chutná léto? Jako sušená rajčata naložená v oleji! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress