ňecké tzatziki
1 lžíce bílého vinného octa sůl, mletý pepř 2 stroužky česneku 1 lžíce směsi koření tzatziki 1 lžíce olivového oleje 250 g hustého bílého jogurtu 1 velká salátová okurka kopr
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 lžíce bílého vinného octa sůl, mletý pepř 2 stroužky česneku 1 lžíce směsi koření tzatziki 1 lžíce olivového oleje 250 g hustého bílého jogurtu 1 velká salátová okurka kopr
jako předkrm nebo lehká večeře. 1 hlávkový salát 1 svazek ředkviček 1 salátová okurka 2 mladé cibulky se zelenou natí 1 vejce uvařené natvrdo 1 lžíce citronové šťávy 1/2 lžičky soli 5 lžic bílého jogurtu pažitka nebo petrželka
4 banány 3 kiwi 2 pomeranče 1 ananas 1 střední bílý jogurt podle chuti cukr moučka
8 vajec navrdo 150 g menších tvrdých rajčat 150 g salátových okurek 1 zelená paprika kousek cibule 100 g majonézy 100 g bílého jogurtu lžička hořčice cukr mletý pepř, sůl ocet
250 g hladké mouky 120 g rostlinného tuku 70 g moučkového cukru 2 – 3 lžíce bílého jogurtu 1 vejce 1/2 prášku do pečiva Náplň asi 1 kg oloupaných nastrouhaných jablek 1 lžička mleté skořice vanilkový cukr 50 g vlašských ořechů 1 rozšlehané vejce na potření
Pro 1 porci: 50 g ledového salátu 30 g Hellmanns majonézy 30 g bílého jogurtu 50 g jablek 50 g rucoly 80 g modrého sýru citron
2 salátové okurky 2 stroužky česneku 3 lžíce tvarohu 1 lžíce olivového oleje 1 kelímek bílého jogurtu kopr sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress