Kuřecí masíčko

Kuřecí maso
sádlo
cibule
sůl
pepř mletý, sladká i pálivá mletá paprika
kyselé okurky
zeleninové lečo
rajský protlak

Kuřecí masíčko – recept

Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí masíčko nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme a restujeme. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájené kyselé okurky, trošku mleté sladké i pálivé papriky, opět chvilku restujeme, pak přidáme lečo a zahustíme rajským protlakem. Promícháme a stále restujeme – bez vody! Kuřecí masíčko je vcelku brzy měkké, takže je i brzy hotové.

Množství masa a dalších ingrediencí si určíme sami, podle toho počtu porcí a vlastní chuti.

TIP

Takto upravené kuřecí masíčko je velmi chutné, můžeme je podávat s rýží, nudlemi či špagetami nebo jen s chlebem.
Vynikající je teplé kuřecí masíčko i na topince!