Kuřecí bašta

Śťavnaté a moc dobré!

kuřecí prsa
cibule
tatarská omáčka Hellmanns
olivový olej
alobal

Kuřecí bašta – recept

Omytá a osušená kuřecí prsa (množství podle počtu porcí) naklepeme.
Cibuli nakrájíme na plátky.
Připravíme si alobal (na 1 porci asi kus o velikost A4), který potřeme olejem a položíme na něj naklepané kuřecí prsíčko. Na každou porci masa naklademe plátky cibule a na ni pak 3 lžíce tatarky a kuřecí bašta je připravena.
Maso v alobalu zabalíme tak, aby bylo celé zabalené a okraje alobalu vyzvedneme nahoru, aby nám nevytekla šťáva, kterou maso pustí.

Jednotlivé porce uložíme na zapékací mísu nebo plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20-25 minut.

Kuřecí baštu podáváme s chlebem.