Chlebová pizza k večeři

Na 2 velké krajíce celozrnného chleba :

40 g Rama MultiVita
100 g rajského protlaku
sůl, pepř, cukr
5 lžíc kukuřice z konzervy
1 velká červená paprika
50 g strouhaného sýra
2 lžičky nadrobno nasekané naťové cibulky

Chlebová pizza k večeři – recept

Na krajíce chleba namažeme Ramu. Rajský protlak podle chuti osolíme, opepříme a osladíme a namažeme na chleby namazané Ramou. Omytou papriku nakrájíme na tenké nudličky a spolu s kukuřici nasypeme na chleby s raj. protlakem a všechno zasypeme strouhaným sýrem.
Chleby pečeme asi 15 minut v předehřáté troubě při teplotě 200° C.
Chlebová pizza k večeři chutná jak teplá, tak studená a podáváme ji s naťovou cibulkou.