Omeleta se sýrem a žampióny
200 g žampiónů 8 vajec (2 na 1 omeletu) 100 g sýra 2 cibule olej na smažení 1/2 lžičky kmínu, sůl 1 rajče, zelená petrželka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
200 g žampiónů 8 vajec (2 na 1 omeletu) 100 g sýra 2 cibule olej na smažení 1/2 lžičky kmínu, sůl 1 rajče, zelená petrželka
1 mražený špenát 50 g másla 2 žloutky 30 g hladké mouky sůl, pepř, na špičku nože prášek do pečiva sníh ze 2 bílků tuk na smažení
Vepřové řízky 1/2 kg brambor 1 vejce hladká mouka mléko česnek majoránka, pepř , sůl olej
500 g mladého hovězího nebo telecího masa 1 vejce 80 g másla citronová šťáva hladká mouka sůl zelená petrželka
5 vajíček uvařených natvrdo 100 g rostlinného pomazánkového másla 1 nastrouhaná cibule 2 lžíce kečupu 2 lžíce ochucené majonézy sůl nadrobno pokrájená pažitka
2 Hermelíny 100 g pomazánkového másla 150 g šunky 4 natvrdo uvařená vajíčka 4 lžíce tatarské omáčky 4 lžíce jogurtu sůl nadrobno posekaná zelená petrželková nať
250 g zeleniny (mrkev, petržel, celer, hrášek) 150 g rostlinného másla 1 lžíce hořčice 2 mladé cibulky s natí 2 natvrdo uvařená vejce sůl
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress