Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: vejce

Omeleta se sýrem a žampióny

21. 4. 2008
| Žádné komentáře
| Vejce

200 g žampiónů 8 vajec (2 na 1 omeletu) 100 g sýra 2 cibule olej na smažení 1/2 lžičky kmínu, sůl 1 rajče, zelená petrželka

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/vejce/" rel="category tag">Vejce</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/omeleta/" rel="tag">omeleta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/syr/" rel="tag">sýr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zampiony/" rel="tag">žampiony</a> Leave a comment

Špenátové lívanečky

18. 4. 2008
| Žádné komentáře
| Zelenina

1 mražený špenát 50 g másla 2 žloutky 30 g hladké mouky sůl, pepř, na špičku nože prášek do pečiva sníh ze 2 bílků tuk na smažení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mouka/" rel="tag">mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mrazeny-spenat/" rel="tag">mražený špenát</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a> Leave a comment

ňízek v bramborovém těstíčku

17. 4. 2008
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

Vepřové řízky 1/2 kg brambor 1 vejce hladká mouka mléko česnek majoránka, pepř , sůl olej

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/koreni/" rel="tag">koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-rizky/" rel="tag">Vepřové řízky</a> Leave a comment

Máslový řízek

13. 4. 2008
| Žádné komentáře
| Hovězí maso

500 g mladého hovězího nebo telecího masa 1 vejce 80 g másla citronová šťáva hladká mouka sůl zelená petrželka

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/hovezi-maso/" rel="category tag">Hovězí maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citronova-stava/" rel="tag">citrónová šťáva</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a> Leave a comment

Vaječná pomazánka s kečupem

13. 4. 2008
| Žádné komentáře
| Pomazánky

5 vajíček uvařených natvrdo 100 g rostlinného pomazánkového másla 1 nastrouhaná cibule 2 lžíce kečupu 2 lžíce ochucené majonézy sůl nadrobno pokrájená pažitka

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/pomazanky/" rel="category tag">Pomazánky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kecup/" rel="tag">kečup</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pomazankove-maslo/" rel="tag">pomazánkové máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a> Leave a comment

Hermelínová pomazánka se šunkou

13. 4. 2008
| Žádné komentáře
| Pomazánky

2 Hermelíny 100 g pomazánkového másla 150 g šunky 4 natvrdo uvařená vajíčka 4 lžíce tatarské omáčky 4 lžíce jogurtu sůl nadrobno posekaná zelená petrželková nať

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/pomazanky/" rel="category tag">Pomazánky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hermelin/" rel="tag">hermelín</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sunka/" rel="tag">šunka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tatarska-omacka/" rel="tag">tatarská omáčka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a> Leave a comment

Pomazánka z uvařené zeleniny

13. 4. 2008
| Žádné komentáře
| Pomazánky

250 g zeleniny (mrkev, petržel, celer, hrášek) 150 g rostlinného másla 1 lžíce hořčice 2 mladé cibulky s natí 2 natvrdo uvařená vejce sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/pomazanky/" rel="category tag">Pomazánky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/horcice/" rel="tag">hořčice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 … 42 43 44 … 52 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Svatomartinská husa a další dobroty: Proč se na Martina hoduje a recepty, které stojí za vyzkoušení 11. 11. 2025
    Svatý Martin má svátek 11. listopadu a pro mnohé z nás je to den, který si spojujeme nejen s pranostikou „na svatého Martina, kouřívá se z komína“ nebo očekáváním prvního […] Příspěvek Svatomartinská husa a další dobroty: Proč se na Martina hoduje a recepty, které stojí za vyzkoušení pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? 31. 10. 2025
    Když se řekne česká kuchyně, většině z nás hned naskočí svíčková, vepřo knedlo zelo nebo pečené koleno – klasiky, bez kterých by žádný jídelní lístek v tradiční české hospodě nebo […] Příspěvek Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party 30. 10. 2025
    Když se řekne Halloween, většina dětí si vybaví dýně, strašidla a hlavně hromadu sladkostí. A přesně o to tady jde. Udělat z obyčejné oslavy malý karneval chutí, barev a cukrové […] Příspěvek Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress