Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: uzený špek

Pikantní drůbeží játra

23. 3. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

Kdo má rád pikantnější jídlo, určitě si pochutná! 300 g drůbežích jater 100 g uzeného špeku 3 lžíce oleje česnek, čím víc, tím líp (co kdo snese) sójová omáčka 1 malý kečup 1 lžička koření Zlaté kuře s rozmarýnem sůl, pepř hladká mouka na obalení jater

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/drubezi-jatra/" rel="tag">drůbeží játra</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kecup/" rel="tag">kečup</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/uzeny-spek/" rel="tag">uzený špek</a> Leave a comment

Kančí na česneku

24. 9. 2009
| Žádné komentáře
| Zvěřina

800 g kančího masa (hřbet, kýta) 40 g uzeného špeku 1 větší cibule sůl 4 stroužky česneku 80 g sádla 6 kuliček pepře 6 kuliček nového koření 2 lžíce nastrouhaného tvrdšího chleba

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/zverina/" rel="category tag">Zvěřina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/uzeny-spek/" rel="tag">uzený špek</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Černí brouci v mouce a rýži? Ukážeme vám, jak zatočit s těmito vetřelci! 8. 6. 2025
    Otevřete balení mouky nebo rýže a najednou vidíte drobné černé broučky? Nepanikařte – nejste jediní, komu se to stalo! Tito malí vetřelci se mohou objevit i v pečlivě uskladněných potravinách. […] Příspěvek Černí brouci v mouce a rýži? Ukážeme vám, jak zatočit s těmito vetřelci! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady 14. 5. 2025
    Pýchavky jsou jednou z těch hub, které často přehlížíme, a přitom se jedná o lahodnou surovinu s jemnou chutí a skvělou konzistencí. Pokud vám na zahradě nebo na trávníku rostou […] Příspěvek Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu 30. 4. 2025
    Filipojakubská noc, neboli pálení čarodějnic, je skvělou příležitostí k oslavě s rodinou a přáteli. A co by to bylo za oslavu bez pořádné hostiny? Připravte si magické koktejly, ohnivá jídla […] Příspěvek Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress