Roštěná po staročesku
4 plátky hovězího masa 100 g tuku 200 g uzeného masa nebo uzené klobásy 1 cibule 50 g uzené slaniny sůl, mletá paprika česnek 2 lžičky hořčice 40 g nastrouhaného křenu 4 rajčata
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
4 plátky hovězího masa 100 g tuku 200 g uzeného masa nebo uzené klobásy 1 cibule 50 g uzené slaniny sůl, mletá paprika česnek 2 lžičky hořčice 40 g nastrouhaného křenu 4 rajčata
300 g kysaného zelí (rozsekat nadrobno) 200 g uzeného masa (nejlépe bůček) 4 menší brambory 1 celé vejce sůl, pepř, mletý kmín, majoránka česnek olej polohrubá mouka
200 g vařeného uzeného masa 100 g trhaných krupek 1 kg syrových brambor 1,5 dl mléka 100 g polohrubé mouky 1 vejce 4 stroužky česneku majoránka, sůl, mletý černý pepř sádlo na vymazání
5 housek 3 vejce 300 g uzeného masa 2 hrsti jarních bylinek včetně mladých kopřiv citronová kůra špetka zázvoru sůl, špetka pepře 2 dl mléka
1/4 kg uzeného masa široké nudle 4 vejce sůl, pepř, zelená petrželka olej nebo máslo 1/2 hrnku mléka
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress