Plněné vepřové kotlety
600 g vepřový kotlet s kostí 70 g žampiónů 70 g cibule 70 g šunky 7O g vepřových jater olivový olej sůl, pepř 40 g Knorr Fix Šťávy k vepřové pečeni
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
600 g vepřový kotlet s kostí 70 g žampiónů 70 g cibule 70 g šunky 7O g vepřových jater olivový olej sůl, pepř 40 g Knorr Fix Šťávy k vepřové pečeni
2 Hermelíny 100 g pomazánkového másla 150 g šunky 4 natvrdo uvařená vajíčka 4 lžíce tatarské omáčky 4 lžíce jogurtu sůl nadrobno posekaná zelená petrželková nať
Na jednu porci: 150 g prsíček 50 g jablek 20 g šunky 5 cl bílého vína 20 g másla sůl lžička rozinek
1 větší celer 2 mrkve 1 cibule 2 trojúhelníky taveného sýru 100 g šunky majolka citronová šťáva nadrobno nakrájená pažitka
3 vejce vařená natvrdo 100 g tatarské omáčky 100 g šunky nebo šunkového salámu 1 kyselá okurka několik kapek citrónu, sůl, pepř
4 vejce natvrdo 1 bílý jogurt 2 lžičky strouhaného křenu 1 lžička rozsekané pažitky 50 – 100 g šunky (šunkového salámu) sůl
Obarvená či jinak vyzdobená vejce natvrdo pro velikonoční stůl či pomlázku můžeme pak spotřebovat tak, že si tato vejce naplníme, např.: 1. šunkovou pěnou: 8 natvrdo vařených vajec 200 g šunky nebo šunkového salámu 4 lžíce smetany nebo mléka 100 g másla nebo Ramy 1 lžička sladké papriky sůl, pepř, sekaný libeček nebo petrželka 2. […]
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress