Labužnické filé
1/2 kg rybího filé 1/4 l sladké smetany 2 lžíce hořčice sůl, mletý pepř 1 lžička citrónové šťávy 40 g másla petrželková nať tuk na vymazání
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1/2 kg rybího filé 1/4 l sladké smetany 2 lžíce hořčice sůl, mletý pepř 1 lžička citrónové šťávy 40 g másla petrželková nať tuk na vymazání
4 ks rybí filé 4 čerstvá, zralá rajčata 1 lžíce másla 1 lžíce olivového oleje 2 stroužky česneku sůl, pepř, oregano snítka čerstvé bazalky
Rybí filé sůl, pepř čerstvě nastrouhaný zázvor hladká mouka olej pórek rajčata
600 g rybího filé (treska) sůl, mletý bílý pepř 1 lžíce citronové šťávy 100 g tvrdého sýra 250 g hladké mouky 600 ml mléka 2 vejce olej na smažení
350 g rybího filé čerstvá petrželka (ev. j. bylinky) pepř, sůl 1 rajčatový protlak 2 stroužky česneku 2 lžičky sójové omáčky 1 lžíce solamylu 1 lžíce hladké mouky olivový olej
600 g rybího filé sůl, pepř 100 g másla (ramy apod.) 1/4 l kysané smetany 1 lžička kopru 2 lžíce nastrouhaného sýra
400 g rybího filé 2 majolky 1 jablko 1 cibule 1 lžíce kečupu citrónová šťáva sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress