Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: parmezán

Králík po ischijsku

16. 10. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

Recept pro ty, kdo mají smysl pro lahodnou delikátnost: Rozporcovaný menší králík 4 stroužky česneku rozmarýn, tymián a majoránka chilli paprička rajčátka svazek bazalky bílá cibulka olivový olej extravergine 3 sklenky suchého bílého vína 400 g těstovin (bucatini) strouhaný parmezán

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bazalka/" rel="tag">bazalka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/chilli-papricka/" rel="tag">chilli paprička</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kralik/" rel="tag">králík</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parmezan/" rel="tag">parmezán</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rozmaryn/" rel="tag">rozmarýn</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Špagety s boloňskou omáčkou

5. 2. 2009
| Žádné komentáře
| Těstoviny

500 g špaget 300 g mletého hovězího masa 200 g mrkve 200 g petržele 800 g rajčat (nebo velká konzerva loupaných rajčat) 2 cibule 3 stroužky česneku 100 g rajského protlaku 2 dl suchého červeného vína sůl, cukr, vinný ocet, oregano, bazalka, bobkový list, pepř olej parmezán

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/testoviny/" rel="category tag">Těstoviny</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mlete-hovezi-maso/" rel="tag">mleté hovězí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parmezan/" rel="tag">parmezán</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/spagety/" rel="tag">špagety</a> Leave a comment

Domácí pesto

7. 4. 2008
| Žádné komentáře
| Omáčky

1 svazek nahrubo nakrájené čerstvé bazalky 2 stroužky česneku 80 ml olivového oleje 30 g piniových (nebo vlašských) oříšků 100 g nastrouhaného parmezánu mořská sůl

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/omacky/" rel="category tag">Omáčky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bazalka/" rel="tag">bazalka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/olivovy-olej/" rel="tag">olivový olej</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/orisky/" rel="tag">oříšky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parmezan/" rel="tag">parmezán</a> Leave a comment

Pórkové rizoto s parmezánem

5. 3. 2008
| Žádné komentáře
| Rýže

400 g pórku 1 stroužek česneku 3 lžíce olivového oleje 300 g rýže 1 l drůbežího vývaru sůl, pepř, sladká mletá paprika 150 g parmezánu (nebo sýra podobného typu) pár snítek kerblíku

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/ryze/" rel="category tag">Rýže</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parmezan/" rel="tag">parmezán</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ryze/" rel="tag">rýže</a> Leave a comment

Těstoviny s bylinkami a špenátem

30. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Těstoviny

600 g listového špenátu hrst čerstvé petrželky a bazalky 2 lžíce másla 125 ml smetany 100 g parmezánu 400 g těstovin (vřetena) sůl, pepř, muškátový oříšek

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/testoviny/" rel="category tag">Těstoviny</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bylinky/" rel="tag">bylinky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parmezan/" rel="tag">parmezán</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/spenat/" rel="tag">špenát</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/testoviny/" rel="tag">těstoviny</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (22)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (61)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (9)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (4)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (148)
  • Ostatní jídla (394)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (93)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (253)
    • Bábovky, buchty (119)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (57)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (273)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (82)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (45)

RSS Príma receptář.cz

  • Recept na hned měkké medové perníčky 10. 11. 2023
    Perníčky patří od nepaměti mezi jedno z nejoblíbenějších cukroví. Nejprve se tvary vykrojené z mastného kořeněného těsta věšely na stromeček, a pak dávaly dětem při štěpánské koledě. Během té doby […] Příspěvek Recept na hned měkké medové perníčky pochází z Príma receptář.cz
    Redakce
  • Podzimní večery lákají k horkým nápojům, které zahřejí! Zkuste poctivou horkou čokoládu či kořeněný punč 3. 11. 2023
    Podzim je obdobím, kdy se chladné večery stávají stále běžnějšími a co by mohlo být lepšího než zahřát se horkým nápojem? Zapomeňte na obyčejnou kávu a čaj (ačkoli i na […] Příspěvek Podzimní večery lákají k horkým nápojům, které zahřejí! Zkuste poctivou horkou čokoládu či kořeněný punč pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Proplachování rýže před vařením je důležité: Víte, proč byste to měli dělat? 24. 10. 2023
    Pokud jde o přípravu jídla, je zvykem, že si ovoce a zeleninu před vařením a konzumací umyjeme. Ale co taková rýže, základní surovina ve spíži? Ukázalo se, že propláchnutí zrn […] Příspěvek Proplachování rýže před vařením je důležité: Víte, proč byste to měli dělat? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kakao kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress