Houby jako příloha k masu
Směs čerstvých hub olivový olej sůl, pepř ocet balsamico rozmarýn
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Směs čerstvých hub olivový olej sůl, pepř ocet balsamico rozmarýn
400 g kuřecích prsíček 2 – 3 lžíce olivového oleje 1 střední cibule 2 stroužky česneku 2 lžíce piva 2 lžíce hořčice snítku čerstvého rozmarýnu (může být i sušený) sůl olej na smažení 2 lžíce másla 1 – 2 lžičky hladké mouky
1 svazek nahrubo nakrájené čerstvé bazalky 2 stroužky česneku 80 ml olivového oleje 30 g piniových (nebo vlašských) oříšků 100 g nastrouhaného parmezánu mořská sůl
500 g brokolice 2 lžíce kvalitního olivového oleje 1 lžíce octa 1 lžíce citronové šťávy sůl, pepř
Olivový olej citronová šťáva nasekaná cibule česnek 1 lžička hořčice
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress