Kapr na Budvaru
1500 g kapra sůl česnek hladká mouka sladká nebo pálivá paprika 11° pivo Budvar 250 g másla kmín 1 cibule
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1500 g kapra sůl česnek hladká mouka sladká nebo pálivá paprika 11° pivo Budvar 250 g másla kmín 1 cibule
500 g polohrubé mouky 250 ml mléka 100 g másla 100 g moučkového cukru 2 žloutky 1 vejce na potření vánočky 1 kostka droždí hrst rozinek namočených v rumu hrst nasekaných vlašských ořechů hrst mandlí 1/2 lžičky soli
krevety česnek cibule bílé víno máslo
420 g hladké mouky 110 g mletý cukr 100 g strouhaných ořechů 310 g másla 1 sáček vanilkového cukru + vanilkový cukr na obalování
160 g piškotů 100 g moučkového cukru 60 g másla 2 lžíce rumu trochu mléka 1 lžíce kakaa moučkový cukr a piškoty na obalení Na krém: 80 g másla 2 lžíce moučkového cukru 2 lžíce rumu
50 g másla 200 g lososa ve vlastní šťávě 50 g tvrdého sýra trochu smetany 1 lžíci koňaku mletý bílý pepř sůl
600 g ryb sůl 1 cibule 2 mladé pórky 1 petržel kousek celeru 4 rajčata 1 bobkový list celý pepř lžíce másla zelená petrželková nať
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress