Masové šišky se zelím
1/2 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího) hrst uvařené rýže čubrica, sůl 1 sáček kysaného zelí 1 velká cibule kečup podle chuti
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1/2 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího) hrst uvařené rýže čubrica, sůl 1 sáček kysaného zelí 1 velká cibule kečup podle chuti
4 vepřové kotlety 50 g tuku 1 větší cibule 1 lžička mleté sladké papriky 1 stroužek česneku sůl, trochu drceného kmínu 500 g kysaného zelí 250 ml kysané smetany 1 lžička hrubé mouky
400 g kysaného zelí 500 g libové vepřové plece 1 větší cibule 2 lžíce sádla mletá paprika šálek kysané smetany 30 g hladké mouky 1 lžíce másla sůl, kmín
l kg kysaného zelí 1 kg (i méně) mletého masa (napůl vepřové a hovězí) 1 větší rajský protlak 4 lžíce vegety kmín, pepř 1 cibule 1-2 vejce kysaná smetana (nemusí být)
4 plátky vepřového masa 1 sáček kysaného zelí 2 cibule sůl, pepř olej kovové jehly(nebo nitě)
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress