Šunková pěna
Dobrůtka na silvestrovský stůl! 1 smetana ke šlehání 100 g šunky 30 g křenu 1 lžička cukru veka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Dobrůtka na silvestrovský stůl! 1 smetana ke šlehání 100 g šunky 30 g křenu 1 lžička cukru veka
4 porce kapra sůl citrónová šťáva strouhaný křen 1 vejce 1 lžíce hladké mouky olej (nebo máslo)
plátky šunky smetana ke šlehání nastrouhaný křen sůl zelenina na ozdobu (např. kys. okurka, mrkev, paprika ap.)
brambory máslo nebo máslová rama mléko sůl
400 g vepřového bůčku 20 g rajčatového protlaku 10 g kečupu 60 g cibule sůl, mletý pepř 50 g tuku 40 g hladké mouky worcesterová omáčka 30 g nastrouhaného křenu
500 g mletého masa 2 vejce 1 mrkev kousek celeru 2 lžíce hrášku (sterilovaný nebo mražený) 3 stroužky česneku sůl, pepř, grilovací koření 2 lžíce nasekané zelené petrželky 2 lžíce hladké mouky 2 lžičky křenu
600 g masa z plecka (vepřové a hovězí napůl) 1 velká cibule 50 g sádla 100 g chleba na zahuštění 50 g rajčatového protlaku sůl, pepř 100 g červené papriky (kapie) 50 g křenu
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress