Čokoládové kuličky – nepečené
Rychlé a jednoduché vánoční cukroví, které chutná všem, a při kterém mohou pomáhat i děti. 125 g tuku 100 g moučkového cukru 1 lžíce holandského kakaa 150 g čokolády na vaření 2 lžíce koňaku kakao na obalení
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Rychlé a jednoduché vánoční cukroví, které chutná všem, a při kterém mohou pomáhat i děti. 125 g tuku 100 g moučkového cukru 1 lžíce holandského kakaa 150 g čokolády na vaření 2 lžíce koňaku kakao na obalení
600 g vepřové pečeně (vykostěné) sůl, pepř 1 lžička sušené šalvěje 1 lžička tymiánu 1 lžíce medu šťáva z 1 pomeranče 2 lžíce koňaku 150 – 200 g anglické slaniny (plátky)
7 g kávy 1 lžička moučkového cukru nebo medu 1 žloutek 2 lžíce smetany 1 lžíce koňaku
50 g másla 200 g lososa ve vlastní šťávě 50 g tvrdého sýra trochu smetany 1 lžíci koňaku mletý bílý pepř sůl
Ovoce podle chuti (lepší je čerstvé, ale můžeme použít i kompotované) cukr krystal koňak, likér nebo rum šťáva z pomerančů 1 l bílého vína 1 l sodovky nebo sektu
0,5 l rumu 1 bal. zahuštěného slazeného mléka 1 vanilkový cukr 3 žloutky 3 lžíce mletého cukru
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress