Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: kapr

Kapr na červeném víně

29. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Ryby

4 porce kapra sůl, mletý pepř citrónová šťáva 1 lžíce hladké mouky 3 lžíce oleje 1 dl červeného vína 2 lžíce kečupu 2 bobkové listy masový vývar 1/2 citrónu

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervene-vino/" rel="tag">červené víno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapr/" rel="tag">kapr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kecup/" rel="tag">kečup</a> Leave a comment

Kapr v sýrovém župánku

3. 2. 2008
| Žádné komentáře
| Ryby

4 kousky kapra 100 g anglické slaniny 4 plátky eidamu sůl, pepř 4 lžíce citrónové šťávy petrželová nať, pažitka máslo

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/anglicka-slanina/" rel="tag">anglická slanina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/eidam/" rel="tag">eidam</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapr/" rel="tag">kapr</a> Leave a comment

Pečený kapr s křenovou šlehačkou

23. 12. 2007
| Žádné komentáře
| Ryby

4 porce kapra (podkovy) sůl, mletý pepř 80 g másla šťáva z 1 citronu 150 ml smetany ke šlehání 100 g čerstvého křenu hrst sekané petrželky

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapr/" rel="tag">kapr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kren/" rel="tag">křen</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slehacka/" rel="tag">šlehačka</a> Leave a comment

Smažený vánoční kapr

6. 12. 2007
| Žádné komentáře
| Ryby

kapr citronová šťáva mléko sůl vejce strouhanka hladká mouka olej

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapr/" rel="tag">kapr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ryba/" rel="tag">ryba</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vanocni/" rel="tag">Vánoční</a> Leave a comment

Rybí polévka z kapra

17. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Ostatní polévky

2 větší mrkve 1 střední petržel 1/4 většího celeru 1/2 brokolice sůl, zelená petrželka, muškátový květ hlava z kapra, kostra, vnitřnosti, jikry či mlíčí 2 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/ostatni-polevky/" rel="category tag">Ostatní polévky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapr/" rel="tag">kapr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/polevka/" rel="tag">polévka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rybi-polevka/" rel="tag">Rybí polévka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelenina/" rel="tag">zelenina</a> Leave a comment

Obyčejný kapr

13. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Ryby

1 kapr hladká mouka olej, sůl, pepř, kmín, mletá paprika

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapr/" rel="tag">kapr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ryba/" rel="tag">ryba</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ryby/" rel="tag">ryby</a> Leave a comment

Kapr na paprice

10. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Ryby

Naporcovaný kapr hrubá mouka červená mletá paprika, sůl česnek, citrónová šťáva tuk na smažení máslo na vymázání pekáčku

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapr/" rel="tag">kapr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/paprika/" rel="tag">paprika</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 2

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (44)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Když víčko nezatáhne: Jak zachránit zavařeninu, než se zkazí 14. 8. 2025
    Zavařování patří mezi (nejen moje) oblíbené letní i podzimní rituály. Není nad pocit, když v zimě sáhnete do spíže a otevřete sklenici voňavých meruněk, domácí marmelády nebo křupavých okurek. Jenže […] Příspěvek Když víčko nezatáhne: Jak zachránit zavařeninu, než se zkazí pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Letní houbové recepty: Domácí paštika z lišek, carpaccio z hříbků či houbové máslo 6. 8. 2025
    Když se v lese objeví první houby, neodolám. Košík, nůž, síťka a vyrážím – tohle je pro mě opravdová letní radost. A přiznám se, že se stejně těším i na […] Příspěvek Letní houbové recepty: Domácí paštika z lišek, carpaccio z hříbků či houbové máslo pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Jak chutná léto? Jako sušená rajčata naložená v oleji! 27. 7. 2025
    Jestli pro mě existuje chuť léta, která se dá zavřít do skleničky a vytáhnout třeba v lednu, když se venku chumelí, pak jsou to sušená rajčata naložená v oleji. Sladká, […] Příspěvek Jak chutná léto? Jako sušená rajčata naložená v oleji! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress