Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: ječné kroupy

50/4 – Krupoto se špekáčky a kysaným zelím

5. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní

Rychlé, chutné, zdravé jídlo za pár korun pro celou rodinu! 6 špekáčků 350 g ječných krup 50 g sádla 2 cibule sůl, pepř,majoránka 1 sáček kysaného zelí

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jecne-kroupy/" rel="tag">ječné kroupy</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysane-zeli/" rel="tag">kysané zelí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/spekacky/" rel="tag">špekáčky</a> Leave a comment

Reformovaný šoulet

4. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní

Předkládám recept na šoulet, který jsem zdědil po své babičce a upravený maminkou a mnou do současné podoby. Šoulet je židovské jídlo, ale tento se recept se nedrží striktně pravidel ortodoxních košer pokrmů. Proto tedy „reformovaný šoulet“. hrst velkých tmavých fazolí (též nazývané becoky) 1 a půl cibule 2 – 3 stroužky česneku sádlo nebo […]

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/barevne-fazole/" rel="tag">barevné fazole</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bobkovy-list/" rel="tag">bobkový list</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jecne-kroupy/" rel="tag">ječné kroupy</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/uzena-slanina/" rel="tag">uzená slanina</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (22)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (61)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (9)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (4)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (148)
  • Ostatní jídla (394)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (93)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (253)
    • Bábovky, buchty (119)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (57)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (273)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (82)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (45)

RSS Príma receptář.cz

  • Recept na hned měkké medové perníčky 10. 11. 2023
    Perníčky patří od nepaměti mezi jedno z nejoblíbenějších cukroví. Nejprve se tvary vykrojené z mastného kořeněného těsta věšely na stromeček, a pak dávaly dětem při štěpánské koledě. Během té doby […] Příspěvek Recept na hned měkké medové perníčky pochází z Príma receptář.cz
    Redakce
  • Podzimní večery lákají k horkým nápojům, které zahřejí! Zkuste poctivou horkou čokoládu či kořeněný punč 3. 11. 2023
    Podzim je obdobím, kdy se chladné večery stávají stále běžnějšími a co by mohlo být lepšího než zahřát se horkým nápojem? Zapomeňte na obyčejnou kávu a čaj (ačkoli i na […] Příspěvek Podzimní večery lákají k horkým nápojům, které zahřejí! Zkuste poctivou horkou čokoládu či kořeněný punč pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Proplachování rýže před vařením je důležité: Víte, proč byste to měli dělat? 24. 10. 2023
    Pokud jde o přípravu jídla, je zvykem, že si ovoce a zeleninu před vařením a konzumací umyjeme. Ale co taková rýže, základní surovina ve spíži? Ukázalo se, že propláchnutí zrn […] Příspěvek Proplachování rýže před vařením je důležité: Víte, proč byste to měli dělat? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kakao kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress