Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: ječné kroupy

50/4 – Krupoto se špekáčky a kysaným zelím

5. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní

Rychlé, chutné, zdravé jídlo za pár korun pro celou rodinu! 6 špekáčků 350 g ječných krup 50 g sádla 2 cibule sůl, pepř,majoránka 1 sáček kysaného zelí

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jecne-kroupy/" rel="tag">ječné kroupy</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysane-zeli/" rel="tag">kysané zelí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/spekacky/" rel="tag">špekáčky</a> Leave a comment

Reformovaný šoulet

4. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní

Předkládám recept na šoulet, který jsem zdědil po své babičce a upravený maminkou a mnou do současné podoby. Šoulet je židovské jídlo, ale tento se recept se nedrží striktně pravidel ortodoxních košer pokrmů. Proto tedy „reformovaný šoulet“. hrst velkých tmavých fazolí (též nazývané becoky) 1 a půl cibule 2 – 3 stroužky česneku sádlo nebo […]

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/barevne-fazole/" rel="tag">barevné fazole</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bobkovy-list/" rel="tag">bobkový list</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jecne-kroupy/" rel="tag">ječné kroupy</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/uzena-slanina/" rel="tag">uzená slanina</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (44)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Když víčko nezatáhne: Jak zachránit zavařeninu, než se zkazí 14. 8. 2025
    Zavařování patří mezi (nejen moje) oblíbené letní i podzimní rituály. Není nad pocit, když v zimě sáhnete do spíže a otevřete sklenici voňavých meruněk, domácí marmelády nebo křupavých okurek. Jenže […] Příspěvek Když víčko nezatáhne: Jak zachránit zavařeninu, než se zkazí pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Letní houbové recepty: Domácí paštika z lišek, carpaccio z hříbků či houbové máslo 6. 8. 2025
    Když se v lese objeví první houby, neodolám. Košík, nůž, síťka a vyrážím – tohle je pro mě opravdová letní radost. A přiznám se, že se stejně těším i na […] Příspěvek Letní houbové recepty: Domácí paštika z lišek, carpaccio z hříbků či houbové máslo pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Jak chutná léto? Jako sušená rajčata naložená v oleji! 27. 7. 2025
    Jestli pro mě existuje chuť léta, která se dá zavřít do skleničky a vytáhnout třeba v lednu, když se venku chumelí, pak jsou to sušená rajčata naložená v oleji. Sladká, […] Příspěvek Jak chutná léto? Jako sušená rajčata naložená v oleji! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress