Kuřecí prsa v marinádě
400 g kuřecích prsíček 2 – 3 lžíce olivového oleje 1 střední cibule 2 stroužky česneku 2 lžíce piva 2 lžíce hořčice snítku čerstvého rozmarýnu (může být i sušený) sůl olej na smažení 2 lžíce másla 1 – 2 lžičky hladké mouky
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
400 g kuřecích prsíček 2 – 3 lžíce olivového oleje 1 střední cibule 2 stroužky česneku 2 lžíce piva 2 lžíce hořčice snítku čerstvého rozmarýnu (může být i sušený) sůl olej na smažení 2 lžíce másla 1 – 2 lžičky hladké mouky
Grilovací klobásky pár plátků anglické slaniny nebo uzené kýty pár plátků sýru ementál hořčice
1 kg cibule 1 kg paprik – zelených 1 kg rajčat 10 stroužků česneku 3 – 6 feferonek 2 dl oleje 2 dl obyčejné hořčice 2 dl octa 1,5 dl cukru 1/2 sáčku Deko
250 g zeleniny (mrkev, petržel, celer, hrášek) 150 g rostlinného másla 1 lžíce hořčice 2 mladé cibulky s natí 2 natvrdo uvařená vejce sůl
500 g škvarků 4 zelené čerstvé papriky 2 červené kapie 5 stroužků česneku 2 lžíce hořčice 2 lžíce vegety 2 syrová vajíčka
5 vajec natvrdo 1 obyč. pomazánkové máslo 1 lžička hořčice 3 stroužky česneku sůl, petrželka na ozdobení
1 malé kuře 1 malá cibule 3 lžíce másla sůl, mletý černý pepř 1 lžíce hladké mouky asi 400 ml vývaru 2 lžíce zakysané smetany 2 lžičky dijonské hořčice hrst nadrobno nasekaného estragonu mandlové plátky 500 g růžiček brokolice
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress