Zapékané bulky se sýrem a slaninou
4 chlebové bulky 100 g anglické slaniny 1 cibule kousek másla trošku hořčice 80 g hermelínu 80 g nivy
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
4 chlebové bulky 100 g anglické slaniny 1 cibule kousek másla trošku hořčice 80 g hermelínu 80 g nivy
4 hermelíny 9 stroužků česneku 2 pálivé papričky sladká nebo pálivá paprika (na špičku nože) 15 kuliček jalovce 10 kuliček černého pepře 10 kuliček zeleného pepře 2 lžičky tymiánu 2 lžičky rozmarýnu 2 bobkové listy olej
1 hermelín špetka karí koření 2 špetky gril. koření česnek (podle chuti) 1 malá cibule 40 g sterilov. červené kapie 1 lžička oleje
rohlíky Hermelín šunka kečup máslo
Hermelín (podle počtu strávníků) plátky anglické slaniny olej grilovací koření česnek
2 Hermelíny 100 g pomazánkového másla 150 g šunky 4 natvrdo uvařená vajíčka 4 lžíce tatarské omáčky 4 lžíce jogurtu sůl nadrobno posekaná zelená petrželková nať
500 g vepřového bůčku 2 hermelíny 2 vejce 1 sklenička mléka 1 cibule pepř, sůl, drcený kmín špetka muškátového květu hrst hladké mouky strouhanka na obalení olej na usmažení
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress