Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: citron

Rychlá lososová pomazánka

8. 2. 2008
| Žádné komentáře
| Pomazánky

1 balení drceného lososa pomazánkové máslo 1 cibulka citrónová šťáva

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/pomazanky/" rel="category tag">Pomazánky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pomazankove-maslo/" rel="tag">pomazánkové máslo</a> Leave a comment

Kapr v sýrovém župánku

3. 2. 2008
| Žádné komentáře
| Ryby

4 kousky kapra 100 g anglické slaniny 4 plátky eidamu sůl, pepř 4 lžíce citrónové šťávy petrželová nať, pažitka máslo

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/anglicka-slanina/" rel="tag">anglická slanina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/eidam/" rel="tag">eidam</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapr/" rel="tag">kapr</a> Leave a comment

Losos se smetanovým přelivem

3. 2. 2008
| Žádné komentáře
| Ryby

800 g lososa 1 dl bílého vína 3 stroužky česneku 3 dl smetany 2 citróny rybí vývar pepř, sůl, rozmarýn olivový olej

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bile-vino/" rel="tag">bílé víno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/losos/" rel="tag">Losos</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a> Leave a comment

Kuřecí prsíčka s medovou kůrčičkou

17. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Drůbež

4 kuřecí prsa (nebo 1kuře) 1 větší celer šťáva z citronu 4 lžíce medu 1/2 kostky másla špetka cayenského pepře lžíce soli

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/celer/" rel="tag">celer</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-maso/" rel="tag">kuřecí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/med/" rel="tag">med</a> Leave a comment

Mandlový pstruh na kari

14. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Ryby

4 pstruhy 100 g mandlí lžíce hladké mouky sůl, pepř lžička kari 2 tlučené hřebíčky citron olej

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kari/" rel="tag">kari</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mandle/" rel="tag">mandle</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pstruh/" rel="tag">pstruh</a> Leave a comment

Králík s ořechovou omáčkou

11. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

1 naporcovaný králík (asi 1,5 kg) 100 g másla, 3 lžíce rostlinného oleje 1 střední cibule (nakrájená) 1 lžíce másla (rozetřené se lžící hl. mouky) hrst mletých vlašských ořechů šťáva z půlky citrónu 1 žloutek rozmíchaný s 200 ml smetany sůl a pepř na dochucení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kralik/" rel="tag">králík</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/orechy/" rel="tag">ořechy</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a> Leave a comment

Kapr na paprice

10. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Ryby

Naporcovaný kapr hrubá mouka červená mletá paprika, sůl česnek, citrónová šťáva tuk na smažení máslo na vymázání pekáčku

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapr/" rel="tag">kapr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/paprika/" rel="tag">paprika</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 … 3 4

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Svatomartinská husa a další dobroty: Proč se na Martina hoduje a recepty, které stojí za vyzkoušení 11. 11. 2025
    Svatý Martin má svátek 11. listopadu a pro mnohé z nás je to den, který si spojujeme nejen s pranostikou „na svatého Martina, kouřívá se z komína“ nebo očekáváním prvního […] Příspěvek Svatomartinská husa a další dobroty: Proč se na Martina hoduje a recepty, které stojí za vyzkoušení pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? 31. 10. 2025
    Když se řekne česká kuchyně, většině z nás hned naskočí svíčková, vepřo knedlo zelo nebo pečené koleno – klasiky, bez kterých by žádný jídelní lístek v tradiční české hospodě nebo […] Příspěvek Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party 30. 10. 2025
    Když se řekne Halloween, většina dětí si vybaví dýně, strašidla a hlavně hromadu sladkostí. A přesně o to tady jde. Udělat z obyčejné oslavy malý karneval chutí, barev a cukrové […] Příspěvek Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress