Čajový grog
1 šálek silného černého čaje 1 lžíce medu 5 cl brandy citron
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 šálek silného černého čaje 1 lžíce medu 5 cl brandy citron
4 porce kapra sůl, mletý pepř citrónová šťáva 1 lžíce hladké mouky 3 lžíce oleje 1 dl červeného vína 2 lžíce kečupu 2 bobkové listy masový vývar 1/2 citrónu
4 cl Campari led 1 dl pomeračového džusu 1 dl toniku plátek citrónu
100 g rozinek 50 g sušených brusinek 30 ml rumu nebo griotky 1/2 l silného černého čaje 1 l červeného vína 1 citron nakrájený na plátky 4 svitky skořice cukr podle chuti
4 cl Magistera (bylinný likér) 2 dcl 7UP nebo Sprite čerstvý citrón led
1 pstruh (asi 300 g) vykuchaný – na 1 osobu počítáme s 1 rybou 2 plátky libové anglické slaniny 3 tlusté plátky másla 3 snítky petrželové natě kolečko citrónu sůl sladká mletá paprika
2 balení krabích tyčinek Surimi (po 250 g) 1 zakysaná smetana 1 malá majolka (v sáčku) 1/2 cítrónu 1 cibulka sůl
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress