Silvestrovský punč
2 citróny nebo 2 pomeranče 20 kostek cukru 1/2 l bílého vína 1 vejce 3 žloutky 1/2 l studené vody 1/4 l rumu
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
2 citróny nebo 2 pomeranče 20 kostek cukru 1/2 l bílého vína 1 vejce 3 žloutky 1/2 l studené vody 1/4 l rumu
zahřeje hlavně v zimě. 350 ml červeného vína 350 ml jablečného džusu 120 g pískového cukru citron koření na svařené víno jablko
750 g filé z lososa 2 cukety po 200 g červené, žluté a zelené papriky 100 g šaloty 6 stroužků česneku 4 lžíce olivového oleje sůl, pepř 1 citrón 1 snítka rozmarýnu
50 g másla 60 g hladké mouky kousek mrkve, celeru, petržele a cibule 2 dl smetany vývar z masa nebo z kostí sůl, pepř citrón, cukr
500 g vařené cizrny 4 vejce 250 g krupicového cukru 1/2 lžičky kypřicího prášku strouhaná citrónová kůra ze 2 citrónů šťáva z 1 citrónu tuk na vymazání formy
80 g švestkových povidel 50 g másla 60 g hladké mouky kousek mrkve, celeru, petržele a cibule citrón 1 lžíce kečupu pepř, sůl nové koření, bobkový list cukr
1 kuře sůl drcený pepř 30 g másla 1 cibule 1 citrón
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress