Slezské fazole
fazole anglická slanina nebo uzený bůček cibule sůl, pepř ocet, trochu cukru
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
fazole anglická slanina nebo uzený bůček cibule sůl, pepř ocet, trochu cukru
600 g vepřový kotlet s kostí 70 g žampiónů 70 g cibule 70 g šunky 7O g vepřových jater olivový olej sůl, pepř 40 g Knorr Fix Šťávy k vepřové pečeni
1 balení thajských nudlí 250 g čerstvých hub (nebo žampiónů) olivový olej 1 střední cibule 2 stroužky česneku 3 – 4 vejce čerstvá červená paprika sůl, pepř zelená petrželka a strouhaný sýr na ozdobu
4 roštěnky olej na naložení 1/2 lžíce sádla 1 velká cibule 2 dl piva (desítky) sůl, pepř hotová tmavá jíška
kuřecí maso (stehny, čtvrtky, křidélka) cibule pórek česnek sůl, podravka, kmín rozmarýn, bazalka, majoránka
2 velké cibule 8 – 10 rajčat 3 lžíce oleje sůl petrželka
Pro 2 osoby: 200 g tuňáka červená cibule 200 g rajčata (cherry nebo normální) svazeček koriandru (může být i zelená petrželka) 1 lžíce sójové omáčky 4 lžíce olivového oleje sůl, pepř, chilli papričky
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress