Rajčatová polévka s těstovinami
1 lžíce másla 1 cibule 1 stroužek česneku 800 g rajčat sůl 2 zrnka nového koření 1 bobkový list 2 až 3 lžičky cukru 1 lžíce citronové šťávy Ř lžičky skořice 100 g uvařených těstovin trochu čerstvé bazalky
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 lžíce másla 1 cibule 1 stroužek česneku 800 g rajčat sůl 2 zrnka nového koření 1 bobkový list 2 až 3 lžičky cukru 1 lžíce citronové šťávy Ř lžičky skořice 100 g uvařených těstovin trochu čerstvé bazalky
5 lžic sádla 2 větší cibule 1 lžička mleté sladké papriky sůl, kmín talíř houbové směsi kousek masoxu 6 zelených paprik 4 stroužky česneku 1/8 l kysané smetany 1 lžíce hladké mouky
čerstvé houby cibule olej sladká mletá paprika sůl hladká mouka zakysaná smetana
500 g čerstvých hub (nejlépe směs) 1 střední cibule olej sůl, pepř drcený kmín vejce – podle chuti a počtu porcí
300 g hříbků 300 g libového vepřového nebo hovězího masa 3 lžíce sádla 1 menší cibule sůl, pepř 1 lžíce hladké mouky kousek masoxu zelená petrželka
1 a půl kg hub 1 kg paprik 500 g nakrájené cibule 1 dl octa 1 dl oleje 100 g krupicového cukru 1 velký kečup (900 g) 20 g soli
4 vepřové kotlety 2 cibule 4 mrkve sójová omáčka sůl, pepř olej
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress