Pohanková kaše
1/4 l pohanky olej (sádlo, špek) cibule sůl
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1/4 l pohanky olej (sádlo, špek) cibule sůl
4 kusy porcované husy 2 stroužky česneku 30 g tuku sůl, mletý pepř zázvor 1 větší cibule 2 lžičky hladké mouky
králík tuk cibule česnek rajčata mletá paprika sůl, pepř kmín majoránka hladká mouka
3,5 – 4 kg hlávkového zelí 3 větší cibule lžíce kmínu 1 lžičku celého pepře 40 g soli 2 brambory kopr kousek tmavého chleba Nálev: 2 l vody 20 g soli 4 bobkové listy
1 kg oloupaných jablek 1 velká cibule 6 stroužků česneku 1 lžíce pálivé papriky 1 lžička mletého zázvoru trochu karí koření 1 lžíce soli 1,5 šálku krupicového cukru 3 lžíce rozinek 1/4 šálku octa
1 balíček mražených krevet 1 balíček mražených mořských plodů 1 hrnek rýže 1 cibule 4 stroužky česneku olivový olej sůl, pepř petrželka 1 dl bílého vína
Nemáte hrnec na zelí a rádi byste si zelí sami naložiliň Když si přečtete následující recept, dozvíte se, jak na to. 10 kg krouhaného zelí 200 g soli (na každý další kg zelí 20 g soli) 200 g cukru lžička kmínu 10 nadrobno nakrájených středně velkých cibulí
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress