Paprikované masíčko
Jakékoliv maso (vepřové plátky nebo kuřecí či krůtí aj.) 3 cibule mletá sladká paprika olej sůl čistý jogurt 300 g strouhaného sýra
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Jakékoliv maso (vepřové plátky nebo kuřecí či krůtí aj.) 3 cibule mletá sladká paprika olej sůl čistý jogurt 300 g strouhaného sýra
1 kuře 1 lečo 50 ml oleje 1 cibule 1 paprika 3 stroužky česneku 2 lžíce kečupu 1 lžíce hořčice 2 lžičky sójové omáčky sůl
500 g vepřové kýty 100 g cibule olej asi 150 g hořčice 150 g sterilovaných sladkokyselých okurek 100 g sterilované kapie 70 g sterilovaných feferonek i s nálevem sůl, mletý pepř
1kg vepřového plecka 3 větší cibule 5 stroužků česneku 2 lžičky gulášového koření (nebo kari) 3 lžičky sladké mleté papriky 3 lžíce solamylu sůl, pepř 2 masoxy feferonka 0,75 až 1 litr vody
1 větší kuře 300 g cibule 300 g šunky (ev. šunkového salámu) 250 g sýra (ementál, eidam apod.) 5 stroužků česneku sůl, pepř olej
750 g zadního hovězího masa 60 g sádla 300 g cibule 20 g sladké mleté papriky sůl 50 g rajčatového protlaku 15 g feferonek kmín, pepř 60 g hladké mouky 40 g česneku majoránka 250 g klobásy (ev. párků) masový vývar (podle potřeby) rajčata (asi 200 g) cibulka, pórek a petrželka na ozdobení
1/2 kg měkkého salámu 3 sterilované okurky 1 větší cibule 1 malá majolka 3 lžíce pikantního kečupu 3 lžíce plnotučné hořčice 3 lžíce worcesteru 3 lžíce octa 3 lžíce oleje
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress