Brokolice po italsku
1 brokolice 2 lžíce olivového oleje 1 malá cibule 2 stroužky česneku 1 lžíce vody 1 červená paprika 1 lžička sušeného oregana pepř podle chuti
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 brokolice 2 lžíce olivového oleje 1 malá cibule 2 stroužky česneku 1 lžíce vody 1 červená paprika 1 lžička sušeného oregana pepř podle chuti
5 vajec natvrdo 1 obyč. pomazánkové máslo 1 lžička hořčice 3 stroužky česneku sůl, petrželka na ozdobení
Až budete mít v létě nadúrodu rajčat, udělejte si tento rajčatový česnek a nebudete litovat, protože budete mít po ruce super dochucovadlo: 1 kg rajčat 1/4 kg česneku 7 dkg soli.
400 g mletého masa sůl, pepř 1 šálek vývaru z bujónové kostky olej 1 cibule 3 lžíce rajského protlaku stroužek česneku 1 paprika
400 g pórku 1 stroužek česneku 3 lžíce olivového oleje 300 g rýže 1 l drůbežího vývaru sůl, pepř, sladká mletá paprika 150 g parmezánu (nebo sýra podobného typu) pár snítek kerblíku
1 celé vejce (pro 1 osobu) kousek sádla rozetřený česnek (množství podle chuti) sůl, majoránka, polévkové koření Klasik chleba
500 – 600 g vepřových jater 2 – 3 lžíce oleje 2 – 3 stroužky česneku 2 cibule 1 lžička mleté sladké papriky sůl
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress