Pomazánka – Sloní žrádlo

2 polévkové lžíce hořčice
2 polévkové lžíce kečupu
2polévkové lžíce oleje
2 polévkové lžíce vody
2 kostky cukru
půl kávové lžičky chilli
30 dkg měkkého salámu (gothaj, český salám)
3 větší kyselé okurky
1 cibuli
2-3 lžíce majonézy

Do rendlíku přidejte 2PL hořčice, kečupu, oleje a vody. Přidejte 2 kostky cukru a půl kávové lžičky chilli. To vše dejte svařit. Až se kostky cukru rozpustí stáhnětě rendlík z plotny a dejte zchladit. Než svařená směs vychladne, do misky si zatím nastrouhejte salám, kyselé okurky a najemno nakrájenou cibuli. Poté do misky přidejte svařenou směs a 2-3 lžíce majolky. Vše řádně promíchat a je hotovo.