Sváteční kapr

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Sváteční kapr

4 kousky kapra - podkovy asi 2 cm vysoké
sůl, citrón
olej
hladká mouka
1 vejce
lžíce mléka
50 g mandlí



Sváteční kapr - recept

Kapra zakapeme citronem, osolíme a dáme na hodinu odležet do ledničky.
Mandle spaříme, oloupeme a umeleme na hrubším strojku.
Kapra obalíme v hladké mouce, vejci rozšlehaném s mlékem a nakonec namísto ve strouhance v oloupaných mandlích.
Smažíme opatrně v oleji. Klademe na nahřáté talíře, na každou porci svátečního kapra 2 podkovy a zdobíme růžičkou másla a čerstvou zeleninou.

TIP

Sváteční kapr chutná výborně s hedvábnou bramborovou kaší.



[Akt. známka: 0 / Počet hlasů: 0]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 17. 12. 2007 | 1526 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Sváteční kapr
Sváteční kapr, ryba, obalený, mandle

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |