Pečený kapr s křenovou šlehačkou

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pečený kapr s křenovou šlehačkou

4 porce kapra (podkovy)
sůl, mletý pepř
80 g másla
šťáva z 1 citronu
150 ml smetany ke šlehání
100 g čerstvého křenu
hrst sekané petrželky



Pečený kapr s křenovou omáčkou - recept

Očištěné podkovy z kapra osolíme a podle chuti opepříme. Pokapeme je citronovou šťávou a 10 minut necháme odležet
Smetanu vyšleháme dotuha. Křen oloupeme a na struhadle nastrouháme najemno. Asi 4 lžičky křenu oddělíme a necháme stranou. Zbylý křen zlehka vmícháme do šlehačky.
Ve větší pánvi rozehřejeme máslo a velmi zvolna na něm opečeme porce kapra (z každé strany asi 8 minut).
Podkovy rozdělíme na talíře a posypeme sekanou petrželkou. Každou ozdobíme připravenou křenovou šlehačkou a poprášíme strouhaným křenem, který jsme si nechali stranou - nu, a pečený kapr s křenovou šlehačkou je hotov. Dobrou chuť!



[Akt. známka: 0 / Počet hlasů: 0]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 23. 12. 2007 | 1706 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pečený kapr s křenovou šlehačkou
Pečený kapr s křenovou omáčkou, kapr, šlehačka, křen, pečený

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |