LEVNÉ RECEPTY
OK menu
MASO
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADK? JÍDLA
STUDEN? KUCHYNĚ
|
Rychlý játrový guláš
250 g vepřová játra 1 cibule1 dl bílého vína 1/2 dl sojové omáčky 4 lžíce kečupu 1/2 lžičky kari 1/2 lžičky sladké mleté papriky majoránka, sůl olej
Játrový guláš - recept
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, česnek, přidáme na kousky nakrájená játra, papriku a zprudka osmahneme. Zalijeme vínem, sojovou omáčkou a asi 2 dl vody, přidáme kari koření a dusíme do měkka. Před dodušením přidáme kečup, majoránku nebo bazalku a osolíme a játrový guláš je hotov. Játrový guláš můžeme podávat jen tak s chlebem, pečivem anebo s vařenou rýží či knedlíkem.
Vydáno dne 18. 11. 2007 | 9444 přečtení | |
Rychlý játrový guláš Játrový, guláš, rychlý, s vínem, s kečupem
|
|
|