Česnekačka bez vaření
1 celé vejce (pro 1 osobu) kousek sádla rozetřený česnek (množství podle chuti) sůl, majoránka, polévkové koření Klasik chleba
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 celé vejce (pro 1 osobu) kousek sádla rozetřený česnek (množství podle chuti) sůl, majoránka, polévkové koření Klasik chleba
500 g vepřového bůčku 2 hermelíny 2 vejce 1 sklenička mléka 1 cibule pepř, sůl, drcený kmín špetka muškátového květu hrst hladké mouky strouhanka na obalení olej na usmažení
2 tvarohy 4 vejce 60 g másla špetka soli 100 g dětské krupice máslo na vymazání hrnků cukr na posypání knedlíků ovoce (jahody, meruňky aj.) nebo džem
500 g brambor 2 hermelíny 1 cibule masox, voda sůl, pepř tuk
200 g brokolice (může být i mražená) 2 vejce 2 dl zakysané smetany sůl, pepř, mletý kmín, majoránka 50 g strouhaného sýra 3 lžíce strouhanky tuk (máslo, hera ap.)
4 jablka 1 vejce 100 g hladké mouky 75 ml bílého vína špetka soli lžička cukru skořicový cukr na posypání olej na smažení
1/2 šálku mléka 4-5 lžic hrubé mouky 1 vejce sůl olej na smažení
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress