Koprovka s vajíčkem a novými bramborami
3 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky 500ňml drůbežího vývaru 1 svazek opláchnutého kopru 1ňdl plnotučného mléka 3 lžíce zakysané smetany 200ňml smetany ke šlehání sůl, pepř špetka cukru a pár kapek octa
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
3 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky 500ňml drůbežího vývaru 1 svazek opláchnutého kopru 1ňdl plnotučného mléka 3 lžíce zakysané smetany 200ňml smetany ke šlehání sůl, pepř špetka cukru a pár kapek octa
I ten, kdo má zažívací problémy si může dopřát grilování! Nevěříte Ř Vyzkoušejte to s grilovací deskou na sporák – jde to i bez tuku! 1 menší květák sůl 2 vejce 2 hrsti strouhanky 1 lžíce nasekané pažitky
2 mrkve 250 g brambor 2 kedlubny 1,5 l vývaru 1 včerejší houska 1 vejce 1 lžíce másla 1 cibule 400 g mletého masa 2 lžíce strouhanky 2 lžíce sekané petrželky sůl, pepř muškát. oříšek
zbylý chléb mléko vejce česnek sůl, pepř majoránka olej na smažení
300 g mletého masa 2 syrové brambory 2 žloutky stroužek utřeného česneku majoránka, pepř, sůl sníh ze 2 bílků
600 g rybího filé (treska) sůl, mletý bílý pepř 1 lžíce citronové šťávy 100 g tvrdého sýra 250 g hladké mouky 600 ml mléka 2 vejce olej na smažení
Kuřecí maso vejce hladká mouka sůl prášek do pečiva světlé pivo olej na smažení
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress